пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Неатестований колишній дільничий Буляндра продовжує тероризувати мешканців Мардарівки

Сашик Буляндра не пройшов атестацію, аби перейти із міліції в поліцію.

Мабуть, тому Микола Піщанський, який теж не зміг пройти цю атестацію, так відданно його і любить. Брати по розуму та брати по нещастю.

Але після непроходження атестації кар'єра Буляндри, як не дивно, пішла вгору. Він був переведений із дільничних у патрульну поліцію. Хоча в чаклунському котлі Подільського райвідділку поліції і не такі дива трапляються. Там Кощей Конєвщинський по коридорах бродить, там досі духом Шоріса тхне.

Мешканці Мардарівки згадують Блядундру, як рідкісного хама, вимогателя, рейдера і тупу худобу. Він грабував місцевих і безчинствував на усю силу свого румунського селюцького виховання. Обклав усе село даниною.

Люди були безкінцево раді коли здихалися цього упиря.

Але Булятундра, переїхавши на роботу у місто, ближче до спідниці дружини-слідчого, не полишив мардарівців у спокої. Він продовжує наїджати у село, тероризуючи місцевих мешканців і збираючи, за звичкою, грошову данину з усіх.


Керівника Подільського райвідділку поліції М.Г. Піщанського влаштовує така ситуація. Мабуть, частину відібраних у людей грошей Буляндра заносить йому. Дядя Коля хочет кушать.

Корупційна схема, очолювана Піщанським, продовжує працювати без збоїв: Буляндри тероризують місцеве населення, міліційні начальники купують собі квартири в Подільську і під Софією

П.С. За рівнем убилі, вимирання населення Болгарія посідає 1 (перше!) місце у світі! Тож деякі подільські мєнти вирішили поліпшити там демографічну ситуацію. Але грошики на проживання у Болгарії вони заробляють на торговлі наркотою в Подільську. На нашій українській крові

1 коментар:

  1. Да він навіть пацанів малих наших мардарівських обирав! Скотиняка! Щоб він здох і його у рипі поховали!

    ВідповістиВидалити