пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Міша Десятников не тільки сєпар і професійний кляузник, але ще й алкаш і вор!

Міша Десятников, як той Плюшкін, тащить до себе у хату усе, що може вкрасти.

От, наприклад, дали йому люди диски з програмами для компа. Ну навіщо Міші диски з програмами для компа, коли в Міші компа немає? Він опромінювання від рідкокристаличного монітору панічно, як чорт ладану, боїться. Усі свої кляузи він пише від руки, а потім вірні соратники набирають йому на компі і відправляють зі своїх адрес. Але Міша-Моссад навіщось вициганив у людей ці диски. Пройшло декілька місяців і люди звернулися до вора Десятникова: мовляв, поверни диски! На що Міша їм заявив, що він був п'яний вщент і диски у цьому стані загубив.

Ну про те що Міша  - хронічний алкоголік, любить залити очі, наступити на пробку, хильнути шмурдяка усім подільчанам відомо, але навіщо він у такому стані розгулює вулицями міста з дісками?

Абсолютно нелогічна поведінка, навіть для алкаша. Тому, швидше за усе діски Міша собі просто привласнив, щоби продати.

Десятников навіть не подумав про те, аби компенсувати людям вартість втрачених для них дисків. Просто сказав: я був п'яний і загубив, тож нічого я вам не винен. Такі божевільні пояснення у дусі Міші Десятникова, старого волоцюги.

На вкрадені в людей гроші Міша купує собі любов молодих українок.

Міша за гроші купує собі дівчат, у яких матеріальна скрута. Правда, довго з ним вони не живуть, бо виносити мішіні збочення це не кожна жіноча психіка витримає. Вилизувати його старечий зморщений зад, чи слугувати конячкою на якій Міша катається по квартирі годинами, чи пити з ним смердючий шмурдяк не усі жінки можуть. Тому коханок за гроші Міша міняє часто. Довго у нього вони не затримуються.


Але деякі готові розповісти про сумісно з Мішею прожиті тижні чи місяці.

Відео з однією такою колишньою коханкою-утриманкою Міші Десятникова незабаром буде опубліковано на сайті КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ у рубриці "18+"

Жінка розповідає про усі садо нахили Міші Десятникова і демонструє синці і шрами, що наніс їй Міша. Розповідає про усі істерики, які влаштовував Міша, і про мішіні плани і інтриги, якими він з нею ділився.

Чекайте, скоро буде. Місто має знати своїх злочинців.

Сподіваємося, після цих одкровень Міші випишуть путівочку на постійне проживання у дурдом

Немає коментарів:

Дописати коментар