вівторок, 18 вересня 2018 р.

Подільський мєнт Конєвщинський погрожує громадському активісту

Отаким чином подільські мєнти спілкуються з людьми. Погрозами і шантажем


Про те що перший зам начальника Подільської поліції Анатолій Конєвщинський блядське хамло і тупий бичара знають усі в Подільську.

Знає і дядя Коля Гладун-Піщанський. Але нічого з цим не робить. Він взагалі нічого не робить. Конєвщинський за нього робить не тільки брудну роботу, Конєвщинський робить за нього усю роботу.

Конєвщинський, з благословіння Піщанського, погрожує громадським активістам, журналістам, тероризує місцеве населення. "Толік богує"  - як кажуть подільчани.

Якийсь сраний мєнт-злочинець забув, що він має служити людям і уявив себе Богом.

Ну подільським мєнтам, можливо, і подобається бути клевретами біля уявного трона Коня, але куди дивляться інші спецслужби?

Невже таке припустиме?

Невже оголошенна з високої обласної трибуни політика по зупиненню свавілля ментів в Одеській області не торкнеться Подільська?

І замначальника Подільського райвідділку поліції Анатолій Конєвщинський (кримінальне погоняло Конь) продовжить тероризувати населення Подільська?

П.С. Просимо вважати цю публікацію нашою заявою про кримінальний злочин з боку першого заступника керівника Подільського райвідділку поліції Анатолія Конєвщинського. Вимагаємо відкрити проти нього кримінальне провадження на підставі данної публікації

5 коментарів:

  1. Він і мені погрожував. Але куди жалітися? У них там в поліції рука руку миє...

    ВідповістиВидалити
  2. Це худоба. І небезпечна худоба, у нього від слів до справи недалеко. Він людей в КПЗ катував! Тварюка!

    ВідповістиВидалити
  3. Та оно безчинствует, избивает людей прямо на улице. Вы что видео в интернете не видели?

    ВідповістиВидалити
  4. Конєвщинский маньяк-садист, он и своих дочерей избивает. Девочки приходят в школу в синЯках. Родители одноклассников.

    ВідповістиВидалити
  5. Срочно примите меры к этому садисту, который избивает своих детей! Я говорю про полицейского Анатолия Коневшинского! Это же просто садист-маньяк!

    ВідповістиВидалити