понеділок, 17 вересня 2018 р.

Начальник поліції використовує службове положення в особистих цілях

Сьогодні о 8-мій ранку поліцейський службовий автомобіль привіз начальника Подільського відділку поліції Миколу Піщанського (Кота Толстопуза) поліції з його квартири до лікарні. Піщанський був у цивільному, тобто, перебував не на роботі. Назад поліційна машина поїхала без Піщанського, залишивши його в лікарні.

Микола Піщанський, який перебуває на лікарняному, використовує службовий автомобіль в особистих цілях. Це службовий злочин, які вже не є дивиною для Піщанського. Це його стиль роботи.

Ми вже не кажемо про те, що смертельно хворий Піщанський, який має перебувати в лікарні, чомусь ночує вдома, і більшу частину дня проводить вдома, а в лікарню приїзджає лише зранку, відмітитися. Щоби бюлетень (довідка) був.

Він симулянт і намагається ввести в оману власне керівництво таким дешевим розводом. Кернес, Добкін, Рудьковський, Цушко, Насіров - усі вони, його колеги-симулянти, можуть позаздрити спритності Кота Толстопуза М.Г. Піщанського.


Давайте усією громадою скинемося на таксі для тіла М.Г. Піщанського, а службовий автотранспорт нехай буде на роботі, нехай використовується за своїми прямими службовими цілями, бо придбаний на народні бюджетні гроші, і не має слугувати як таксі для перебуваючого на лікарнянному начальника поліції.

Видужуйте, Миколо Григоровичу! Здоров'я вам! І виходьте на роботу, аби вас скоріше звільнили.

Ми вашої симуляції не розуміємо, вона не личить вам, це ж не контрольна з математики в школі, до якої можна бути не готовим. До звільнення треба бути готовим завжди. Тим більш, досвід звільнення з поліції у вас вже є.

Ну й нафіга цей цирк?

8 коментарів:

  1. Котовские менты всегда были наглые, а с приходом Песчанского окончательно обнаглели и оборзели! Такого беспредела не было никогда! Песчанский абсолютно не контролирует ситуацию в полиции!

    ВідповістиВидалити
  2. Да Песчанскому по хую закон! Он беспредельщик и преступник.

    ВідповістиВидалити
  3. Воспаление хитрости у жирдоса!

    ВідповістиВидалити
  4. А што это у него на голове? Голубь мира? Какает?

    ВідповістиВидалити
  5. Какая отвратительная рожа...

    ВідповістиВидалити
  6. Це що йому голуб на голову сере?

    ВідповістиВидалити
  7. Кабан не нажерливий!

    ВідповістиВидалити