четвер, 9 листопада 2017 р.

Чиновник косить під придурка! Упередимо злочин!

Нова серія подільської "Санта-Барабари".

Тупа Пізда (Свята Піся) Танька Понепалюк оформлює собі пенсію по інвалідності, по "дурці".

Дехто може подумати, що вона з'їхала з глузду від важкої виснажливої відповідальної праці на благо громади. Перепрацювала, мовляв. Занадто тендітною у Тупої Пізди виявилась псіхіка. Разом з душевною організацією. Хоча яка там душевна організація у Пізди? І крутити жопою в білому кріслі весь день, збираючи плітки, - яка в тому виснажливість?


Насправді, Святій Пісічкі потрібна довідка про душевну хворобу, аби бути непідсудною і вчинити злочин.

Метою цієї афери ТП є вбивство її колишнього чоловіка Валерія Васильовича Понепалюка. Вона вирішила вбити Васильовича і не відповідати карно за це. Ну упекуть після вбивства чоловіка в божевільню, дасть хабаря головному лікарю і, хоч буде рахуватися, що вона лежить прив'язана стальними тросами у ліжку в палаті для буйних, - насправді, Тупа Пізда житеме на островах з молодим коханцем Агєєвим. Радіон вже купив плавки і бейсболку.

Поки живий Валерій Васильович Тупа Пізда організувати собі такий парадіз не може. Васильович не дозволить.

Усе майно вже вона хитрістю в нього виманила, але ж авторитет у людини не вкрадеш. Тож Валерій Понепалюк є єдиною перешкодою до повного щастя Тетяни Понепалюк.


Після того, як Васильович прилюдно її відпиздив у робочому кабінеті, Тупа Пізда втрапила в лікарню і тепер косить під те, що в результаті побиття вона втратила розум. Збирає баньки докупи і дивиться на усіх тупим поглядом ідіотки, симулючи душевну хворобу і розумову інвалідність.

Потім, як отримає відповідну довідку, планує вбити чоловіка. І кінці Агєєва у воду Середземномор'я.


Другий, менш ймовірний, варіант розвитку подій: Танька хоче, аби Васильович узяв її на довічне утримання, як інваліда. Адже в довідці буде вказано, що вона стала інвалідом в результаті побиття колишнім чоловіком. І Васильович буде змушений довічно утримувати Таню і її молодих коханців. На це у Васильовича гроші є. На політику немає, а на Танін парадіз нашкребе.

Тим більш, що по лінії БПП на Таніних політичних амбіціях поставили хрест. В крісло майбутнього мера планується влаштувати "молодого бодібілдера" болгарина Руслана Пітака, який лишився без посади. Тані немає у планах болгарських загарбників.

Тож Тупу Пізду (Святу Пісічку) врятує тільки душевна хвороба, яка дає їй імунітет від тюрми.


Тому редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ звертається до правоохоронців Подільська і підкреслює, що найкраще лікування - то профілактика, і Ваше завдання упередити злочин, про можливість якого ми Вас інформуємо.

І відправити Тетяну Понепалюк на нари чи у палату "дурки" до того, як вона здійснить злочин. А також врятувати життя людини, що є Вашим прямим завданням.

Наснаги адекватним, ідіотам - покою!

1 коментар: