четвер, 16 листопада 2017 р.

Керівник фракції БПП в Одеській облраді - грабіжник фур!

Як стало відомо КОТОВСЬКИМ  ПАРТИЗАНАМ із джерел правоохоронних органів, болгарський сепаратист Сергій Паращенко починав свою "робітничу діяльність" у 90-х у банді що грабувала фури, які йшли через Ізмаїл на РумунІю та з Румунії. Саме на цьому юний бандючок і заробив свій перший капітал. Грошики то крадені! І інформамія абсолютно достовірна!


Але ось що дивовижно: усіх членів банди посадили, окрім Серьожі Параші. Хоча він і не був там главарем чи потужною фігурою. Не мав тоді змоги відкупитися.

Це наштовхує на думку, що саме він, Серьожа, і здав своїх "подєльників". Що Паращенко був стукачком певних правоохоронних органів. Які за зраду і підставу товаришів-"подєльників" і дали йому змогу піднятися до нинішнього рівня. Ображеному на увесь світ сироті.

Істота, яка грабувала фури на початку 90-х тепер мріє керувати життям області і країни. Тепер він запевняє своїх хазяїв, що він, Паращенко, солідний бізнесмен, вся жопа в шрамах. Люди схаменіться! Ну які мотиви, крім вкрасти і наїбати, можуть бути у бандючка з траси?

Він здав своїх "подєльніків" тоді... Не беріть його зараз в "подєльники"!

Здасть і вас. Тим більш невідомо на якому гачку певні правоохоронці його тримають...

Фотки і відео тих часів, що лежать на наших серверах, будуть викладені окремим файлом. Сподіваємося, правоохоронці їх помітять. Не помітять - тицнемо.

Бо бандючки мають горіти в пеклі, а не сидіти у Верховній Раді України

Немає коментарів:

Дописати коментар