понеділок, 13 листопада 2017 р.

Санта Барбара за межею шизофренії!

27 жовтня відомий подільський сепаратист і, по сумістництву, коханець першого віце-мера Подільська Тетяни Степанівни Понепалюк Радіон Агєєв, що проживає в чотириповерховому палаці в центрі міста, що збудував В.В.Понепалюк, разом із Тетяною Степанівною, вибіг голяка на балкон і почав довго і голосно волати, що якщо подільчани не оберуть Паламарчука, то він їх усіх знищить.

Мабуть, ексбіционізм то дуже заразна хвороба. Тетяну Степанівну міліція затримувала декілька разів голою в чужій машині у центральному парку коло стадіона. Судячи з усього молодий хлопець Радіон дуже щільно обмінювався з нею слиною та статевими виділеннями. З ким поведешся...

Тому Понепалючці, мабуть, цей перфоманс дуже подобався, бо вона зовсім не заважала Агєєву хуліганити голяка.

Але цей лемент дуже не сподобався сусідам Понепалюків. І вони викликали поліцію.

Коли прибула поліція, Агєєв, з агітацією за Паламарчука, вже бігав голяка по подвір'ю. Туди-сюди між ялинками та кувшинками.

Поліції вдалося зупинити навіженного Радіона, не зважаючи на заступництво Тупої Пізди в трусах.

Але... протокол за порушення громадського порялку не був складенний!!!

Чому?!

Невже тому, що Тупа Пізда - перший віце-мер? Невже існує якийсь певний дозвіл бігати голяка по її подвір'ю і лементувати знавесніло? Хай і по такій святій, як піся, темі, що Іудушка Паламарчук - то наше усе з кисточкою.

Миколо Григоровичу, чому Вашими підлеглими не був складений протокол? Чому ексбіціоніст-хуліган не був притягнений до відповідальності?

А якщо він завтра на вулицю голяка вибіжить і налякає вагітну жінку?!!!

А якщо чотирнадцятирічні дівчатка цей перфоманс побачать і підуть кривим шляхом прямо у бордель замість школи?

А якщо повз буде проїздити радник Головіна Форостяк з айфоном чотирнадцятипіксельним?

А якщо Агєєв купує наркотики для перфомансів у Конєвщинського і на допиті у Києві про це зізнається?

А якщо він завтра яйці свої приб'є цвяхами на ганку поліції і з'їдуться на його захист правозахистники з усього світу, переважно геї і лесбіянки? А у чергового не буде під рукою "гвоздедёра"?

А раптом Т.С.Понепалюк позбавлять батьківських прав на Радіона? І вона всиновить чергову жертву її хтивості? Постраждалим може стати будь-хто! Від школярів до ветеранів війни!

Ліха біда - безкарне начало, Миколо Григоровичу.

Бардак в політиці в місті перейшов на побутовий рівень.

Запасаємося попкорном і "калашматами", подільчани!

П.С. Фото викладемо окремою публікацією.

П.П.С. Узі двінки у поліцію фіксуються і дуже легко перевірити чи був виклик за такою адресою і таким порушенням громадського порядку. Тож пояснювати, чому не складений протокол, доведеться

Немає коментарів:

Дописати коментар