пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Жидобандерівець Анатолій Іванов встановлює в Подільську зупинки кольору прапору УПА! (ФОТО, ВІДЕО)

В руслі нових віяній і бандитського реваншу мер Анатолій Іванов викрив свою справжню законспіровану сутність жидобандерівця і встановлює в місті нові зупинки розфарбовані в червоно-чорні кольори прапору Української Повстанської Армії (УПА), Добровольчого батальйону ОУН та "Правого сектора"!

Слава Україні!


Ось ще один доказ того, що мер Анатолій Іванов - таємний бандерівець. Прихована відеоз'йомка зроблена під час Євромайдану. На відео Анатолій Іванов та його син Олександр.

"До рук КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ потрапило сенсаційне відео. На ньому під покровом ночі мер Котовська пробирається на потяг Одеса-Львів, аби вирушити до культурної столиці України. Поїнформовані джерела повідомили КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, що мер прослідкував до Львова, де він має отримати партійний квиток Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Також із надійних джерел нам стало відомо, что Анатолій Іванов давно є таємним бандерівцем, прихильником євроінтеграції України та прибічником Євромайдану. Він за власний рахунок відправив на Євромайдан пятдесят шість активістів, переважно хлопців міцної статури. Забезпечив проїзд котовчан, їхнє харчове та грошове утримання".


Відтоді мер Іванов не припиняє прикрашати місто таємною бандерівською символікою!

Смерть ворогам!

https://www.youtube.com/watch?v=mfMRoFkUhiw

Немає коментарів:

Дописати коментар