неділю, 16 квітня 2017 р.

Сепаратист Юра Войцеховський, ставленик Понепалюка і Осіпова

Кацапський посіпака, вор-жиголо і терорист Юра Войцеховський продовжує свою терористичну антидержавницьку діяльність вже не тільки на ринку "Маяк", але й у соцмережах.

Те, що він робить підпадає під статті: підрив територіальної цілостності і суверінітету України, порушення закону "Про декомунізацію", заклик до повалення Коституційного устрою України, сприяння терористичній діяльності у межах країни, посібництво окупанту, образи президента України і вищого керівництва країни (силових міністрів), організація масових заворушень, підбурювання до кримінального злочину, пропаганда тоталітарних символів, заперечення існування української Нації, дискредитація української історії, геноцид українського Народу.

Юра лайливо публічно ображав представників Києвського Євромайдану, власноруч нищив державні символи, закликав до російської агресії проти України, зневажливо і образливо ставився до людей, що воювали в АТО, заперечував факт російської агресії в Україні, але за це отримував лише підвищення по службі та підвищення зарплати від подільських олігархів Валерія Понепалюка та Володимира Осіпова, яким, вочевидь, подобається антидержавна діяльність Юри.

Розбещений безкарністю, Юра пішов далі і виступає проти законної влади в Україні і веде агітацію за відновлення радянського союзу шляхом окупації України росією.

Дивимося на сепаратистські злочинні "художества" цього антиукраїнця польської національності і "совкової" ментальності:

Ось Юра пропонує хакерам здійснити злочин і пограбувати президента України шляхом зламу його банківських рахунків


Далі Войцеховський називає "сволочами" президента України, Генерального прокурора, міністра МВС та Секретаря РНБО. Причому прикрашає свій заклик гербом т.з. Новоросії та емблемою сепаратистської організації


Далі розміщає на лобі зображення Секретаря РНБО фашистську свастику і називає Олександра Турчинова нацистським злочинцем. У цьому ж пості Юра Войцеховський каже, що терористи з "ДНР-ЛНР" "можуть за тиждень дійти до Києва і вибити з Києва усю нечисть". Заклик до війни і назва киян "нечистю" для терориста Юри нормальні природні речі


Як відомо, 10 квітня в Одесі відбулися антиукраїнські провокації з проросійськими гаслами організовані прибічниками сепаратизму та окупації Крима росією. Юра був одним організаторів цього заходу. Розповсюджував інформацію від імені Народная дружина Одесси (Антимайдан)


Також Юра від імені одеситів і від імені українців висловлює співчуття окупантам у зв'язку з подіями у петербурзі. Він жодного разу на своїх сторінках у соцмережах не висловив співчуття сім'ям загиблих українських бійців на російсько-українській війні, а дохлим окупантам безмежно багаторазово співчуває!



Враховуючи, що росія вже звинувачує у терактах українців, Юра підкреслює, що він з ними, а не з нами.

Ненависть Войцеховського до Українського Народу воістину безмежна: ось тут він називає українців: "ДЕБИЛЫ, БЛ...ДЬ". На наступному фото "укро-упырями", далі "идиотами".

В цих постах він переказує усі міфи російської пропаганди проти України у гібрідній війні, частиною якої і є Юра Войцеховський. Він попрікає українців, начебто подарованими росією Україні 8 областями (тими, що росія відносить до Новоросії!), побудованими містами, пропагує російський царизм, заперечуючи українську історію,

Усе це прикрашено колорадськими сепаратистськими та імперськими російськими символами





До того ж, виявляється Юра Войцеховський мерзне без газу у своєму "неотапливаемому" палаці на Цукровому заводі, який він захопив незаконно. Треба правоохоронцям перевірити температуру у житлі Юри, а то, раптом, він вже зовсім замерз від репресій хунти та "ідіотизму" українців. А заодно і документики на незаконно окуповану Юрою українську територію, яку він відняв у Подільської громади.

Юра Войцеховський веде у соцмережах диверсійну роботу по зриву Євробачення-2017 в Україні. Намагається зірвати його, усіляко дискредитуючи і висміюючи



Юра злочинно закликає малювати на парканах і стінах будинків наших міст сепаратистські та тоталітарні символи заборонені законом! Естет хуїв!



А тут він прославляє і розчулюється від зображення м'ясника і різника жори жукова, який заявляв: "Чим більше українців знищимо на війні, тим меньше доведеться після війни відправляти до Сибіру". Цей кат українського народу для громадянина України Войцеховського - герой!


Пропаганда заборонених тоталітарних радянських символів то гемороїдальна вічна біль Юри Войцеховського. Тут він прямо кип'ятком пісяє!




Ну й найпідліша, найблюзнірніша наймезерніша із тем по яких Войцеховський працює в соцмережах це возвеличування великодержавного шовінізму російського окупанта!

У цьому пості наявні усі ознаки шовінізму! Та заклику до агресії росіян проти інших народів. Повнісінький крімінал та антидержавна зрада!



Далі: підтримка сепаратизму із закликами: " МЫ с ТОБОЙ, РОССИЯ!!!" Заклики підтримати сепаратистів Донбасу решті регіонів України! Приниження українського Народу тезою, що українці ні на що не здатні без росії!


А ось Юра, за прикладом решти подільських сепаратистів, вкрав рибу.


Його любов до росії та сепаратистів не заважає йому обкрадати Україну!

Чи може це частина спланованої  компанії, завдання із Центру?

П.С. Ще раз підкреслюємо, подібна антидержавна, діверсійна антиукраїнська робота Юри Войцеховського була б неможлива без підтримки та сприяння подільських олігархів Понепалюка та Осіпова, які рядяться в патріотів, дозволяючи Юрі виконувати брудну роботу!

12 коментарів:

  1. Так придивіться уважно в нього і так звані друзі такіж самі, пропоную партизанам шукати таких "патріотів" та викладувати фото щоб люди розуміли з ким вони зустрічаються, бо вони так звані українці які паплюжать націю. А цього очколупа разом з його собакою жінкою вислати на росєю...чемодан вокзал ссср....без грошей хай у хуйла беруть

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хай хуй у хуйла сосуть. У Войцека і його жінки Наташі великий досвід у сосанні хуя...

      Видалити
    2. Юра алкаш и импотент, поэтому сосёт только водку и хуй.

      Видалити
    3. юра - поц и жиголо сидел на шее у своей покойной жены теперь натаха ему пиздой на водку зарабатывает

      Видалити
    4. Муж и жена одна сатана, Наташка Войцеховская такая же сепаратистка, сучка ивановская...

      Видалити
    5. Не-е-е, причем тут Иванов? Наташка с Плахотным ебется, а Юра потом слизывает... ха-ха-ха!

      Видалити
    6. Зачем вы так? У Юрия есть деньги на водку. Он в ФСБ зарплату получает...

      Видалити
  2. Не зовсім так, Валєра періодично Юру пиздив, а от Вова Осипов його тільки гладить!

    ВідповістиВидалити
  3. Пидар пиздуй в кацапию!

    ВідповістиВидалити
  4. Войцеховский бывший инструктор горкома КПСС! Сука недолюстрированая! Это дармоед всю жизнь из людей кровь пил! Своими партийными приёмками. А потом на Маяке торговцев обижал, привык в горкоме людей за быдло считать. Продать контейнер без взятки Войцеховскому было невозможно! Заволокичивал дело. Так что изтаких бывших комуняк сепары и выходят. Их надо было сразу к стенке чтобы не шкодничали. Амы с ними миндальничали и теперь миндальничаем. Вот гадина и распоясалася. Комуняку на гиляку! Чи гранату в сраку!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юра по пьяни говорил, что платит ментам и сбу, вот они и закрывают глаза на его "баловство". Все продажные! Бандера прийде порядок наведе!

      Видалити
    2. Я думаю реально платить!!!

      Видалити