вівторок, 25 квітня 2017 р.

Іванов і педерастія

Комунальний телеканал КЕТ продовжує пропаганду гей-культури. Наразі це основне заняття комунального телеканалу КЕТ. Вершина їхнього підлого гріхопадіння. Хоча після регулярних публічних занять копрофілією будь-які "зияющие высоты" для них здолані.

Але, оскільки без дозволу міської головки Анатолія Іванова КЕТ ані пальцем не поворухне, ані пукне, ані всереться по графіку - усім зрозуміло, що натхненником і підбурювачем содому і гомори в ефірі комунального телеканалу є саме мер Подільська Анатолій Іванов.

Тут немає нічого дивного: "совки" по своїй суті - раби. Їм, Анатолію Іванову і його команді, абсолютно байдуже під кого лягати, під комуністів, під регіоналів чи під підарасів, аби дозволяли красти і не відправляли на пенсію.

Тому в тому, що з легкої руки Анатолія Іванова представники "Молодіжного пасива Подільська" стали обличчями телеканалу КЕТ, немає нічого дивовижного. Лише сакральне пристосуванство усіма частинами тіла і душі.

І те, що Біблія засуджує одностатеву любов, старим підарасам Іванову і Бацурі - пофіг, їм однаково, де їх їбуть: на партсобраніях чи у гей-клубах. Тим більш звання ветеран ЛГБТ відкриває широкі перспективи для знавеснілих старичків.


А тут ще мама-лезбіян зі своїми слюнями бахрамою додала легитимності старикам-розбійникам...

Відтепер ми не здивуємося, якщо побачимо на чолі гей-параду в Подільську Іванова в стрінгах, бюстгальтері, з макіяжем вокзальної повії і маму-лезбіян в шкіряних шортах і кокошнику.

За попередньою (саме такою!) домовленістю Подільський телеканал КЕТ буде вести стрім-трансляцію з маршу ЛГБТ  в Одесі у серпні цього року. Ведуться перемовини про те, щоби Іванов звернувся до участників з вітальною промовою.

Текст промови пише Танічка Дальчук, насичує його матюками та перегаром. Після того, як її політичний кумир Гадік Колісніченко виявився заурядним гомосексуалістом на службі у ФСБ, Танька стала палкою прихильницею нетрадиційних рухів. (Мацає себе виключно в нетрадиційних місцях)

Словом, статево ущербні та гендерно неповноцінні продовжують за посередництвом телеканалу КЕТ зомбувати подільчан усілякими кокошниками, дефіліруванням, поголеними ногами та іншою підарською атрибутикою.

Меру Іванову це подобається, бо він знову на чолі.

П.С. Що в цій підарській тусовці робить Світлана Генадіївна зі своїми пухкими щочками нам не зрозуміло. Може достойніше було на пенсію піти, аніж занурюватися на старості років у "пучину разврата"?

П.П.С. Також нагадуємо, что комунальний телеканал міста, який існує на кошти міського бюджету, це не приватний порноканал Анатолія Павловича Іванова! КЕТ дивляться навіть діти, тому він має дотримуватися певних естетичних та суспільних норм!

Немає коментарів:

Дописати коментар