пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Мент Конєвщинський незаконно прослуховує усіх: чиновників, бізнесменів, своє керівництво!

Толік-Нолік певний час тому придбав собі китайську станцію і незаконно прослуховує телефонні розмови подільчан. З чим ми усіх подільчан і вітаємо!

Станція може приймати 1000 абонентів. Визначає і ставить на запис номери тих, хто дзвонить абонетам, яких Конь прослуховує. Злочинна павутина, куди може потрапити будь-хто!

Котовські Партизани неодноразово виявляли, що їх та їхніх знайомих підслуховують, але грішили на спецслужби, тож не нервували, бо від українських спецслужб таємниць не мають.

(Іноді кидалися в очі певні невідповідності: інформація яку знімали і якою користувалися не могла зацікавити спецслужби, але ми мали інші клопоти і не підозрювали злочину)

Але коли правоохоронець прослуховує громадян не по службовій необхідності, НЕ ЗА РІШЕННЯМ СУДУ!, а приватним чином з метою шантажа і збагачення - то це вже кримінальний злочин, і нашому обуренню немає меж!

Анатолій Конєвщинський прослуховує громадян, міську владу і своїх колег саме з метою накопичення інформації з подальшим шантажем і вимаганням грошей, а не для розкриття злочинів.

Навпаки: він шантажує злочинців їхніми злочинами і бере з них гроші! Він не на боці постраждалих, він - на боці злочинців. Завжди. Кривавий комерсант в погонах.

Усі знають, що злочини в Подільському (Котовському) відділку поліції-міліції не розслідуються, а ховаються! Це теж частина злочинного бізнеса Конєвщинського! Бо на розкритих злочинах не заробиш, вже нікого не пошантажуєш!

Після того, як редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ отримала певні аудіо файли (про кількість ми промовчимо) нас зацікавило: звідки вони? За характером записів їх явно робили не спецслужби і не бізнесові чи політичні конкуренти аби кого: занадто велика розкиданість, відчувалося, що злодій збирає інформацію на усіх (є там просто розмови пересічних громадян і рядових чиновників)

Ми провели власне журналістське розслідування (про хід його не інформуватимемо, аби не підставити порядних людей та наші джерела) та вийшли на того, хто робив ці записи. На зам начальника Подільського відділку поліції Анатолія Конєвщинського! Сєпара і перевертня Толіка-Ноліка.

Ми викрили місце, де дислокується ця апаратура, але, на жаль, не можемо туди потрапити.

Ми розуміємо, що оприлюднивши цю інформацію, ми даємо змогу злочинцю "оборотню в погонах" Конєвщинському переховати апаратуру, змінити місце дислокації станції, але ми хочемо, аби усі люди знали про цього покидька, що незаконно влізає в їхнє життя і дрочить прослуховуючи їхні розмови!

Ми хочемо, аби керівництво міста, керівники правоохоронних органів і подільські бізнесмени знали, що вони усі на гачку у Конєвщинського!

Що якщо їм щось заплановане (спецоперація, бізнес угода тощо) не вдавалися, або зривалися!, то це тому, що інформацію про це Толік Конєвщинський продав їхнім конкурентам або злочинцям (і заробив собі чималеньких грошенят!)

Або, якщо хтось з його колег погорів на хабарі, то його здав Толік, бо він один знав про це!

Якщо вашу дитину вбили, а поліція так і не знайшла злочинця, то значить злочинець вже заплатив "всєслухающему" Толіку!

Ноліку подобається відчувати себе богом, а всіх інших лохами!

Але він забув про одну річ, що той обсяг інформації, яку він зараз тримає на руках є небезпечним. Бо кожен, хто володіє цією інформацією одразу стає хазяїном міста, має змогу тримати усе місто під контролем. Тож може з'явитися багато мисливців за цим компроматом, які захочуть щоби цією інформацією володіли виключно вони! Щоби тільки вони могли конторолювати місто та щоби їм ніхто більше не загрожував. Аніякий дрібний шантажист.

Тож у якості доказу ми розміщаємо два файли із архіву Анатолія Конєвщинського, аби усі зрозуміли, що мова йде про серьйозний злочин:



Ласий, ласий і дуже небезпечний шматок пирога зараз у Толіка Конєвщинського! Дуже багато доль він зламав і ще зламає тримаючи у себе цей скарб!

П.С. Наступний тиждень усі бійці загону Котовських Партизанів будуть вести по телефону з бойовими подругами тільки еротичні розмови, щоби збочинець Толік-Нолік обдрочився до сказу!

15 коментарів:

  1. Яка скотина...ласує з рук та ховає записи ..ні цієй тварюці місце в пеклі ...толік-задротик бійся вбють своі не пожалкують ...

    ВідповістиВидалити
  2. Слушает всех падло? Теперь я в конце каждого телефоного разговора буду говорить: Коневшинский хуй соси...

    ВідповістиВидалити
  3. Да Конь урод продажный, за деньги родную мать продаст у него только долары в глазах. Всегда таким был.

    ВідповістиВидалити
  4. Только бабло для Коня важно! Ничего человеческого в нём нет! Барыга!

    ВідповістиВидалити
  5. Коневшинский самый продажный мент из всех кто служил в котовской милиции

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Конь не мент, Конь - барыга! Я знаю много нормальных милиционеров в Котовске, есть такие! А Конь - это позор для правоохранительной системы Украины!

      Видалити
    2. Повністю підтримуємо Вашу точку зору!

      Видалити
  6. Противно смотреть. Стоит конь а рядом Славик поне-падлюк. Так и хочется назвать картину: "встреча двух нариков" 29.04.2017 г.

    ВідповістиВидалити
  7. Толик педрило редкосное.Когда наконец-то его уберут.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скоро, дуже скоро. А потім відкриють по ньому справи. Матеріал вже готовий і в належному місці в органах лежить. Слава Україні!

      Видалити
  8. николай федорович рябчук4 травня 2017 р. о 17:30

    А ПОЧЕМУ ВЫ АНОНИМЫ ПРЯЧЕТЕСЬ И РАЗНУЮ МРАСЬ СВОЕЙ НЕВОСПИТАННОСТИ ПИШИТЕ ВЫ САМИ ТАКИЕ ЕСЛИ У ВАС ЕСТЬ ДОКАЗАТЕЛЬСТВА ЗНАЧИТЬ ИДИТЕ В ПРАВОХРАНИТЕЛЬНЫЕ ОРГАНЫ И НЕ ПРЯЧАСЬ ДОКАЗУЙТЕ СВОЮ ПРАВОТУ ВОТ ТОГДА ВЫ БУДЕТЕ ЧЕЛОВЕКОМ А СЕЙЧАС ТО ЧТО ВЫ ПИСАЛИ суважения рябчук николай федорович

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для тролів та йолопів ми не будемо в сотий раз пояснювати очевидні зрозуміли речі. Вчи матчасть, бовдуре...

      Видалити
    2. і правила української мови, бо твої помилки видають в тобі дядю толю...

      Видалити
  9. Конь - это позор для правоохранительной системы Украины!

    ВідповістиВидалити
  10. Что сказать.. Педрила мусорская. Анономный онанист блядь

    ВідповістиВидалити