понеділок, 16 листопада 2015 р.

Награда нашла героя!

Указом Президента України Петра Порошенка від 14 листопада №638/2015 орденом "За заслуги" ІІІ ступеню нагороджений директор сільськогосподарського підприємства "Правда" в Одеській області.

Але не Кирлан Віталій Петрович із села Малаївці Красноокнянського району, у якого працює консультантом з виробничих питань знаменитий екс-кандитат на посаду депутатів усіх рівнів і посаду Котовського міського голови Валерій Понепалюк, а  Яковлєв Віктор Петрович (Иванівський район, с.Джугастрово), теж директор сільськогосподарського підприємства "Правда" в Одеській області.

От він, на думку Президента Петра Порошенка, і є, дійсно, успішним підприємцем, який робить великий вклад в розвиток сільського господарства в регіоні і регіона в цілому.

А Валерій Васильович, мабуть, занадто захопився передвиборчими баталіями і не дуже добре консультує свого директора.

У протилежному випадку, Президент Петро Порошенко відзначив би нагородою Красноокнянську "Правду". Вибрав би поміж двох правд виробничу, а не виборчу.

Бо вустами мера Іванова, коли він на першому засіданні нової міськради назвав депутата Понепалюка консультантом сільськогосподарського підприємства "Правда" з виборчих питань, як вустами немовляти, на цей раз бубоніла істина.

(Понепалюк з Кирланом, до речі колишні однопартійці по ющенковській "Нашій України". Отакий дивний збіг!)

Хочеться побажати Валерію Понепалюку виробничих натхнень і наснаг (він талановитий менеджер і підприємець!) аби у наступному році саме Кирлан Віталій Петрович, із села Малаївці, отримав нагороду із рук Президента України!

Це й буде показником його служіння Україні і українському народу.

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар