четвер, 12 листопада 2015 р.

Едуард Доценко виявився прибічником сепаратистів!

Усі котовчани і мешканці району дивувалися, чому надісланий поштою Мішею Саакашвілі Едуард Доценко нічого не робить у районі, а тільки колупається пальцем в носі?

Вершиною організаторських здібностей цього салтиков-щедрінського Органчика стала фраза: "Йдіть до Понепалюків, вони усі ваші проблеми вирішать".

Але вибори закінчилися і цю магічну фразу йому заборонили бубоніти, перепрограмували Органчика.

Отоді і вилізла справжня сепаратистська сутність потилиці Котовської райдержадміністрації.

Виявилося, що його справжні друзі і порадники у Котовську виключно "сєпари".

Своїми візирями він обрав Танюху Дуральчук та Сірьйожу Гінкула.

Ну розповідати про Танічку - то марна справа у зв'язку з тим, що вона остаточно збухалася! Навіть на вибори прийшла вщент п'яна, приховуючи свій сором темними окулярами. Уявляєте, третя година ночі, а Танюха блукає біля будинку ТВК у темних окулярах!

Хоча, можливо, вона остаточно перетворилася на вампіршу, і будь-яке світло, а особливо лампи денного освітлення, для неї смертельно небезпечні!

А може її кумир Гадік Колісніченко їй ті окуляри презентував, отож вона їх носить із фетишистською метою, на носі завжди - запах Гадіка завжди поряд!

Мріє, аби Доценко до нього звикнув.

Але наступний кум-сват-і-брат Едіка Доценка Сергій Гінкул - то вже за межами етики держслужбовця і у межах кримінальної справи про антидержавний злочин.

Сірьйожа Гінкул ніколи не приховував своїх антиукраїнських поглядів і старанно розповсюджував їх на своєму рекламному сайті. Сірьйожа Гінкул відмовляє Українській Нації у праві на існування, декларує себе російським імперіалістом і шовіністом, щодня пише листи Путіну і отримує відповіді з інструкціями, очолює в Котовську медведчуковську партію "Український вибір" і веде терористичну пропаганду.

У чому ви можете впевнитися на цьому фото. Будь-який експерт доведе вам, що то не підробка і не фотошоп. Фото було зроблено в Одесі весною 2014 року на мітингах Давидченка, де Гінкул разом з усіма закликав до створення Новоросії.

Тепер до цієї компанії приєднався і Едуард Доценко.


Так що причини його неробства і саботажу: 1) порадники, якими він себе оточив, 2) його світоглядна сєпарська сутність, 3) просто дурний

Куди дивиться Міша Саакашвілі? Виключно на попу Маші Гайдар та на руки Коломойського? А сам плодить в Одеській області "сєпарів"?



Немає коментарів:

Дописати коментар