понеділок, 16 листопада 2015 р.

Аномальна зона паранормальних явищ у Котовську!

Те що Котовськ - батьківщина слонів, і те що тут можна зустріти літаючих рожевих бегемотів, особливо в головах місцевих мешканців Котовські Партизани ніколи не сумнівалися.

Але одно паранормальне явище нас вразило ще більше, аніж звичайні рожеві бегемоти.

От уявіть собі, що за однією адресою протягом одного дня реєструються 22 приватні комерційні фірми! Адреса ця вул. Бочковича, б.101. Відбулося це все в один день! Дата регистрации: 13.3.2003

Тобто, 22 людини приходять до реєстратора, просять їх зареєструвати за однією і тією адресою, він не дивується, встигає перевірити чи мають вони до цієї адреси відношення і встигає їхні усі фірми оформити! Дивовижна небувальщина! Х-фактор жалюгидно стогне, як побита собака у сторонці!

Слава насназі реєстраторів, славо натхненню фірмачів!

І що не менш цікаво, що усі ці фірми зареєстровані переважно на непрацюючих пенсіонерів!

От уявіть собі, які потужні сили паралельних світів мали залетіти у Котовськ і підштовхнути песіонерів у спину, щоби вони разом, в один день!, усі встали з теплих ліжок і, незважаючи на свій радікуліт і холодний березень, провели такий флеш-моб!

Ми раді за стариків! За їх чудову фізичну форму і різноманіття інтересів. Та й просто надлюдську комунікабельність.У їхньому віці займатися такими екзотичними видами бізнесу, та ще й в одному кабінеті!

Як то "КОНСУЛЬТУВАННЯ З ПИТАНЬ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА УПРАВЛІННЯ", "ОПТОВА ТОРГІВЛЯ КВІТАМИ ТА ІНШИМИ РОСЛИНАМИ", "ВИРОБНИЦТВО ВИРОБІВ З БЕТОНУ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА", "РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ В НЕСПЕЦІАЛІЗОВАНИХ МАГАЗИНАХ З ПЕРЕВАГОЮ ПРОДОВОЛЬЧОГО АСОРТИМЕНТУ", "ОРГАНІЗАЦІЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖІВ", "НАДАННЯ ПОСЛУГ У РОСЛИННИЦТВІ; ОБЛАШТУВАННЯ ЛАНДШАФТУ" тощо.

Ну це просто результат для Книги Рекордів Гінесса!

Ми, Котовські Партизани, звичайно, прослідкуємо за подальшою долею цих фірм: маємо технічні можливості, бажання, наснагу і вільний час.

Бо хочемо зрозуміти для яких злочинних схем цим шахраям, не пенсіонерам, звичайно, а тим, хто їх примусив зареєструвати фірми на себе, знадобилася така кількість фірм, причому у таких різних галузях комерційної діяльності.

І ще переживаємо за наших стариків, чи не висять на них якісь злочини і борги, які доведеться віддавати, якщо не їм - то їхнім дітям.

Бо у нашому цифровому світі  - нічого не можна приховати. І колись усі злочини вилізуть на світ Божий і стануть відомими усім.

Хоча, звичайно, це не враховували старі партійні совковські номенклатурщики, які звикли, що їм нічого не буває, бо вони - номенклатура, а за все відповість народ. Йому тільки треба дати команду: сунути голову в ярмо!

П.С. Усіх, хто знає для чого, навіщо і ким це було організовано, прохання писати у коментах, можно анонімно! Зекономити нам час та й навіть ваші просто версії будуть нам цікавими.

Немає коментарів:

Дописати коментар