четвер, 12 листопада 2015 р.

Ласкаво просимо до пекла, кацапський сраколиз!

Як стало нам відомо з надійних джерел дехто путінського зросту Скорик із Жопоблоку, явний сєпар і любитель кацапського триколору має дуже сильний намір на наступних парламентських виборах балотуватися у Верховну Раду від нашого виборчого округу.

Хоча поки ще, в силу політичних розкладів у Котовську, це приховує. І не дивно, електоральне поле у Котовську із допомогою інтриг і пустопорожніх обіцянок тимчасовим ситуативним попутникам ще не остаточно защищене під повне всевладдя Жопоблоку.

Враховуючи, що Жопоблок набрав непогані відсотки у Котовську, шанси Скорика на обрання зовсім не примарні.

Враховуючи, що цей недомірок Леонідич, якого в Одесі вважають незаконнонародженим сином Клімушки, завжди заздрив Леоніду Клімову в тім як можна раз на 5 років бувати на окрузі і постійно по ньому обиратися у парламент, йомовірність вищеозначеного дуже висока! На три кепки вища за самого Скорика.

А клепок у цього кацапського прихвостня, і по сумісництву друга ворога українського народу Яценюка, в голові зовсім немає. Вони вже допекли усіх котовських патріотів своєю зухвалістю до такої міри, що загін Котовських Партизанів збільшився за останній тиждень на 135 осіб. Тож ми радо чекаємо цього самовбивчого для Скорика кроку.



 



Ласкаво просимо до пекла, кацапський сраколиз!

Немає коментарів:

Дописати коментар