суботу, 26 вересня 2015 р.

А кто клиент? - Лопух!

Доц Оченьприятноцарь виявився конченим поцом! На днях він накатав "бомагу" своїм одеським хазяям про те, що сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ купив Сінько!

Чи то сам Сінько Доца в черговий раз розвів, чи то доцівській головний Навуходоносор Танєчка Дуральчук щось наперділа йому у вуха, але наш клоун ще раз підтвердив свій статус!

Без лоха жизнь плоха! Ось наші місцеві регіональні блюзніри на кшталт Танєчки Дуральчук і знайшли собі лоха, якого розводять, а потім між собою регочуть.

Якби клоун Доц знав, що про нього оповідає Танєчка, майбутній літературний негр Іванова, у тісній компанії Іванова і ще декількох підозрілих осіб, він би застрелився. Та застрелися просто так, не від сорому! Мертві сорому не ймуть, врахуй Доц!

А ми, Котовські Партизани, хочемо привітати В.П.Сінька із вдалим придбанням!

Раніше нашим головним спонсором був Саша Лохотний, але він виявився лохом! Куди йому до Палича!

Тож тепер ми присягаємо на вірність Володимирові Паличу Сіньку, і уся наша зброя буде повернута проти його ворогів, як то А.П.Іванов і інша піздобратія!

А Доц Оченьприятноцарь може переправити цю статтю, як ще один доказ праці сайту КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ на Сінька, Моляку, Чорного, Понепалюків, Власюк, Фараджева та інших вельми і не вельми шановних і нешановних котовчан!

Немає коментарів:

Дописати коментар