неділю, 13 вересня 2015 р.

ЇХНІ НРАВИ, НАША ДІЙСНІСТЬ...

Це пам'ятник Жертавам Голодомору у Котовську. Майже у Котовську, бо стоїть він у глухому кутку, де люди майже не ходять. За ним,у напряму головної вулиці, яка йде через усе місто, немає жодного житлового будинку, лише заправка, занедбаний завод ЗБВ та розграбований
мером м'ясокомбінат.

Пам'ятник ледь дістає мені до грудей! Його не звідусіль не видно!


Громадські активісти зібрали гроші на пам'ятник, навіть регіонали давали. Відмовився дати жодної копійчини тільки мер Котовська Анатолій Ііванов.Цей блюзнір цинічно заявив активістам: "Я - мер міста, у містах Голодомору не було! Нічого не дам" Коли активісти пригрозили, що повідомлять про його ставлення і слова у пресі, мер Іванов цинічно потиснув плечами: "Пишіть, що хочете, мені байдуже".

Це було за часів правління Януковича.

На постамент грошей не вистачило, пам'ятник привезли і викинули з машини. Звичайні добрі люди власним коштом і трудом встановлювали його.

При повній бездіяльності і байдужості міської влади. Коли День Пам'яты Жертв Голодомору траплявся на вихідні дні, то мер Котовська Іванов приносив свої пласмасові вінки до пам'ятника у п'ятницю. Не витрачати ж власний вихідний заради якихось жертв голодомору!

27.07.2015 року мер Котовська Анатолій Іванов отримав від Нацгвардії медаль "Незалежність України" третього ступеня.

Націпивши цю медаль на груди, він, який беззмінно правив містом 27 років, знову балотується на посаду мера міста!

Ну а як же, герой, орденоносець! Кожного року на 9 травня з ветеранами "сталінські сто грамів" випиває.

А пам'ятник Жертвам Голодомору стоїть занедбаний, голий подалі від людських очей на задвірках міста, бо в місті Голодомору не було...



Виявляється і пам'ять можна стерти, якщо до справи беруться досвідчені, провладні українофоби.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009616543577

Немає коментарів:

Дописати коментар