четвер, 27 серпня 2015 р.

Котовськ - мінус. Карательськ, Хунтоград, Лалалалалалалалайці?

Котовськ буде перейменовано. І не якимось хитрожопим способом.

Закон про декомунізацію - єдине, що за усесь час нинішня українська злочинна влада зробила, на наш погляд, доброго для України.

І цей закон має бути втілений повністю, а не перетворитися на вкрай обсмоктаний льодяник.

Звичайно, не буде ніякого Сєвєроодесска. Дєбілізм не коментується і до розгляду не приймається.

Не буде вулиця 50-ріічя Жовтня Сєвєродерібасівською, а вул. Леніна - Сєвєром'ясоїдіською.

Хай як у Радянського Союзу був перший і останній президент Горбачов, у Котовська буде перший і останній мер Анатолій Іванов.

У нового міста буде новий мер.

Належний мер.

А то Толян Іванов, як 67-річний футболіст хоче пограти в декількох командах, бути мером двох міст! Котовський мрійник!

Ми, Котовські Партизани, пропонуємо вважати це офіційною заявкою на конкурс по отриманню 5000 гривень за нову назву міста.

Відкривай гаманець, Толян! Шелести хрустами!

Перша назва, яку ми пропонуємо - Карательськ. В честь воїнів, які борются за незалежність і волю України на сході країни. Москалі і сєпари, в тому числі і в Котовську, називають їх карателями. Воїни пишаються цією назвою і самі себе теж називають карателями. Вшануємо їх пам'ять у назві міста!

Тоді усі сєпари зрозуміють, що їм у Карательську ловити нічого! Дуже дієва назва! Усі патріоти України у місті мають голосувати за неї!

Друга назва від нас - Хунтоград. Це потенційно перспективна назва, устрімлена в майбутнє! Оскільки нас називають хунтою, а ХУНТА БУДЕ!, то давайте підлижемося до майбутньої влади і побіжемо попереду паровозу, за нашою котовською звичкою.

Хунтоград звучить велично і насичений конкретикою.

Можливо, завдяки цій назві, столицю України колись перенесуть у наше місто! І Кличко обиратиметься мером у нас! І матимемо Окружну дорогу із повіями у чорних панчохах.

Лалалалалалалалайці - назва креативна і весела, як більшість котовчан, що люблять визираючи жартувати з-за рогу. Хай нелалалалалалалалайчани поламають собі язик з поваги до нас! Це назва наче з мови ельфів. Наче з мови п'ятого елементу. Отакі ми екслюзивні.

Ця назва зажене у наше місто купу телевізійніків, які будуть тут майже жити, і місцевій владі, під прицілами відеокамер буде важче красти!

А врешті-решт, не вийобуйтесь, погоджуйтесь на Волошкове, бо будете жити в Новогуцульську, із відповідними витоками і вигляді покарання на Привокзальній площі трембітами і щогодинного цілування портрета вуйка Степана із зворотнього боку.

Не хочете по-поганому, по-гарному гірше вийде.

Немає коментарів:

Дописати коментар