неділю, 16 серпня 2015 р.

Одеська "Свобода": Солідарності депутатів міської ради в ухваленні антиукраїнських рішень та різноманітних дурниць немає меж!

Солідарності депутатів Одеської міської ради в ухваленні антиукраїнських рішень та різноманітних дурниць немає меж. Їх позиція вже мала б нікого не дивувати. 10 червня вони солідарно голосували за увічнення кремлівських терористів та провокаторів, які згоріли в Будинку профспілок. У 2010-2011 роках серед них не знайшлось жодного гідного обранця, який би висловився проти ініціатив екс-міського голови, українофоба-втікача Костусєва: антиукраїнської програми "Сохраненія русского язика в Одєссє", повернення до складу гербу та прапору міста "савєтскай звєзди", внесення до сесійної зали "Ордена Лєніна". Подібних резонансних рішень у одеських депутатів чинного скликання не один десяток. Про це заявив голова Одеської міської організації ВО "Свобода" Сергій Солтасюк, коментуючи звернення депутатів Одеської міської ради до обласного начальника ГУ МВС Гіоргі Лорткіпанідзе із засудженням проведеної 29 липня громадськими активістам "сміттєвої люстрації" депутата міської ради, голови регіонального відділення Фонду держмайна Олексія Косьміна.

"Під документом від 3 серпня 2015 року підписались очільники усіх депутатських фракцій та груп, зокрема існуюча "Родіна" (очолювана Ігорем Марковим до його втечі на територію Російської Федерації), "Фронт Змін" (Народний фронт), "Компартія", "УДАР Віталія Кличка", "Довєряй дєлам", "Українська морська партія Сергія Ківалова", "За європейську Одесу" (пропорошенківська група).

Олексій Косьмін, за якого заступились депутати, - в недалекому минулому активний борець за "русскій язик і наслєдіє" та "красниє флагі". За інформацією низки ЗМІ, екс-співробітник ГРУ СРСР. У зверненні депутати називають люстрацію Косьміна обурливим інцидентом, який негативно позначається на іміджі міста. Насправді ж, все навпаки. Обурливий інцидент - це захист відвертого українофоба, а негативний імідж міста - це коли депутати міської ради солідарно ухвалюють рішення про увічнення кремлівських терористів та провокаторів. Народна люстрація Косьміна - реакція суспільства на його цинізм і нахабність. Після перемоги Революції Гідності такі як Косьмін, мали б як мінімум написати заяви на звільнення із займаних посад" - зазначив свободівець.


--
Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар