вівторок, 21 травня 2024 р.

Народні мудрості на Партизанах!


Насправді, підбурювачем і організатором усіх корупційних злочинів і злочинів з міським бюджетом у Подільській громаді є Єлєна Музичук! Свиня Албанський занадто тупий, аби щось вигадати і провернути.

А ця кримська вертихвістка, яка у розробках правоохороних органів проходить під оперативним псевдонімом "Мурка", і є натхненником і бджолою-маткою корупції і мародерства у Подільську!

Наразі вона заробляє на оборутках із бюджетом набагато більше брудних грошей, аніж її керівник Свиня Албанський. Можливо, Мурка із Свині ще й гроші за секс бере. Але то мізерна частка із її неоподаткованих доходів.

Причаїлася гадюка на грудях Подільської громади


8 коментарів:

  1. Бляди, сэр ))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Ленка опытная воровка!

    ВідповістиВидалити
  3. Та вона для доньки старається. За гроші громади накупила майна в Криму. Квартири, готель та інша нерухомість усе за гроші Подільчан належить Музичук у Криму.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Заступник мера стратегічного українського міста має таку велику нерухомість у Криму і по ній не попрацювала фсб? Стара бувальщина, та віриться з трудом! Куди дивляться відповідні правоохоронні органи? Їй у кишеню?

      Видалити
  4. Музичучка сепарша і злодійка. Раніш вона обслуговувала Іванова і крала мало, а тепер при Албанському краде багато. Ну дууууже багато...

    ВідповістиВидалити
  5. Дві свинюки ненажерливі. Нехай луснуть!

    ВідповістиВидалити
  6. Бедный Иванов он ей так верил, а Ленка Валерьевна его кинула. Теперь она главная в банде. И Албанского тоже кинет. Она кидала хитровыебанная, всех кидает. Себе только мошну набивает. И мусорам бабки заносит чтобы не посадили.

    ВідповістиВидалити