пʼятницю, 29 березня 2024 р.

Каптур і Ренгач. Ментовський доггінг у Подільську! (ФОТО)

Кохання - велика сила! Воно окупує серця і геніталії навіть у таких ницих осіб, як менти! Причому між ними найчастіше (93%!) спалахує одностатеве кохання! І Подільське райуправління поліції в цьому сенсі не пасе задніх (хоча як розглядати вислів: пасе задніх?) а, навпаки, у перших рядах сексуальної євроінтеграції!

Особливо після того, як за важель у Подільському райуправлінні поліції взявся своїми пестливими руками Оля Жучка!

І розмір тут не має значення! Іноді опасиста огрядна дівка у погонах закохується у плюгавого мужичонку із зовнішнішністю індонезійської мартишки теж у погонах.

І тоді менти таке витворяють, хоч у "Домі 2" +18 показуй задля глядацьких рейтингів!

Ось, наприклад, папарацці КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ закарбували ментовське соітіє у громадському місці. Дивіться знімку:

А де Жучка? А Жучка - тренер!

Під час спостерігання за актом Оля Жучка, як поліцмейстер Медовані, проковтнув свисток!

Доггінг - сексуальні дії, що мають місце в суспільних чи напівсуспільних місцях. Термін вживається для опису акта, що має місце поза житлом; може відбуватися в яскраво виражених місцях (туалети, кабінки на пляжах, лікарняні палати, цвинтарі).

До речі, саме на цвинтарях міста Подільськ менти Каптур і Ренгач люблять займатися доггінгом (сексом у громадських публічних місцях). Лякають, сучки, мирних подільчан! Як у тому віршику поета Хлопушкіна, коли Ваня бєдний йшов вночі через цвинтар і побачив чортів. А, виявилося, що то собаки на могилі їбуться. Ну, як наші менти: Віталіна Каптур і Бодя Ренгач.

Блюзніри, нічого святого в них нема. І не бояться ж сексом на цвинтарях, та іншим злом, яке вони творять!, нащадкам карму, долю і здоров'я зіпсувати?

Але ж ця парочка ментів тупі, як їхні собраття гомосексуалісти Майтала і Левицький, тож хай їм грець!

(Є інформація що пара Каптур-Ренгач домовилися з парою Майтала-Левицький про свінгерську оргію. Відбуватиметься ця тематична вечірка на квартирі у Майтали, бо він під цілодобовим домашнім арештом. Мабуть, майталин браслет по черзі мірятимуть, модниці!)

Але якщо карма нащадків собачих ментів має турбувати тільки цих двох псів, то психічне здоров'я подільських дітей, які несамохіть можуть побачити на вулиця ментовський доггінг у виконанні Віталіни і Богданчика, під загрозою, у небезпеці і має хвилювати і турбувати громадськість міста!

Подільчани, земляки!, скажемо "Ні!" ментовському безпредєлу на вулицях нашого міста! Голі сраки Каптура і Ренгача не є культурним надбанням людства. Краще відвідайте Краєзнавчий Музей за адресою вул. Бочковича, 1, там є на що подивитися!

Подільчани, земляки!, не будьте як Каптур і Ренгач! Не будьте свинособаками!

Подільськ для людей!

7 коментарів:

  1. Подільськ для людей! Мусорню в кацапію!До їх братів.

    ВідповістиВидалити
  2. Ну Каптур підар однозначно.

    ВідповістиВидалити
  3. Вінницький ананьївського їбе! Подільчан серед ментів підорасів немає!)

    ВідповістиВидалити
  4. З приходом Жуковського подільські менти стали як собаки. Сподіваємося, що коли цього чорта сцяними тряпками наженуть подільські менти зміняться на краще. Мабуть....

    ВідповістиВидалити