неділю, 28 січня 2024 р.

Свиня на міжгалактичній орбіті! (свідоцтва, документи)

Те, що Свиня Албанський – вор і дерибанщик раніш писали лише КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ. Але ненажерлива утроба Свині вивела його на більш широкі орбіти розголосу! Тепер його злочинною корупційною діяльністю зайнялися не тільки КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ і контролюючі державні органи, але й спеціалізовані антикорупційні організації.

Ось яке розслідування вони провели і опублікували про корупційну складову родини Албанських:

"Дружина подільського міського голови Олега Албанського від початку 2024 року отримала сім контрактів на постачання продуктів харчування на понад 2,75 мільйона гривень. Частина з них – від чиновників з Подільського району. Це вже підписані договори. Ще низка угод з нею має бути підписана найближчим часом. В цілому мова йде про контракти на загальну суму понад 5,5 мільйонів гривень. 

За даними аналітичної системи Clarity Project дружина мера міста Подільськ Олега Албанського – Олександра Албанська – отримала у січні сім договорів від освітян Окнянської селищної ради в Подільському районі, в Любашівському районі та Цебриківської селищної ради Роздільнянського району в Одеській області. Також серед замовників продуктів у Олександри Албанської Загнітківський, Сербівський, Грабівський та Кодимський ліцеї в Подільському районі та Подільська міська лікарня.

За підрахунками редакції Антикорупційного виміру у січні Олександра Албанська отримала підрядів від:

Подільської міської лікарні — на 149 879 гривень;

Кодимського ліцею №1 — на 681 126 гривень;

Кодимського закладу середньої освіти №2 — на 811 344 гривень;

Сербівського ліцею — на 144 072 гривень;

Грабівського ліцею — на 130 065 гривень;

Загнітківського ліцею — на 124 062 гривень;

Відділу освіти Цебриківської селищної ради Роздільнянського району — на 97 704 гривень;

Відділу освіти Любашівської селищної ради — на 2 511 341 гривню;

Відділу освіти Окнянської селищної ради в Подільському районі — на 895 230 гривень.

Тобто, за даними системи Clarity Project та порталу публічних закупівель Prozorro лише за перший місяць 2024 року Олександра Албанська вже отримала підрядів на загальну суму 5 544 823 гривень.

Нагадаємо, у жовтні минулого року редакція Антикорупційного виміру виявила, що чиновники Подільської міськради "занадто сильно полюбили" підприємицю — родичку свого мера. Після того, як Олег Албанський "посунув" з посади "вічного" міського голову Подільська Анатолія Іванова, заробітки його родички стали зростати з неймовірною швидкістю. Свої статки вона заробляє на бюджеті. Якщо раніше Олег Албанський як депутат отримував підряди досить скромні, то тепер його родичка лише за рік заробляє на платниках податків більше, ніж той за пʼять років".

Олег і Леся Албанський потужно косять гроші на громадському бюджеті. Селюки із Скориків, узурпувавши владу, виявилися раптом талановитими фінансистами! Диво природи! І геній – парадоксів друг!

А ви посполиті подільчани, хто не геній при владі, – волонтерте, воюйте і голодайте, поки родина Албанських набиватиме собі грошима черево!

Все по правді, все по справедливості

4 коментарі:

  1. Свинья она и в Африке свинья)))

    ВідповістиВидалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. мали президента-підприємця - баригу потрошенка, тепер маємо мера, такого ж баригу(((

    ВідповістиВидалити
  4. Цвіт нації гине на фронті, а корупціонери-бєспрєдєльщики укріплюються по містах та збагачуються

    ВідповістиВидалити