суботу, 9 грудня 2023 р.

З під куполу цирку жопою - на іржавий цвях! (ФОТО)

Редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ стали відомі розцінки на усілякі почесні грамоти та інші нагороди в канцелярії голови Одеської обласної ради Гріши Діденка.

Подарунковий годинник, наприклад, коштує 5 тис. гривень, медалька - 8 тис. гривень, якщо відзнаку від ВР Гріша організовує - 15 тис. грн. І усе це робиться від імені держави Україна!

Гріша, йди трусами на базарі торгуй! Холоп!

Ми думали, свині та інші керівні худоби Подільського району випрошують собі відзнаки та нагороди, а виявляється вони їх тупо купують!

Каліруємо свиней й надалі!

Усі ці відзнаки потрібні люмпенам для самоствердження, бо в них за душею ніц немає. Їм не потрібна Україна, ім потрібні медальки, грамоти та інший бруд з під нігтів. 

Подивимось, яку вагу ці нагородки (про оградки для себе краще думайте вже!) матимуть на Страшному Суді. Щось у нашої редакції великі сумніви, що вони вам будуть зараховані у плюс, швидше - у мінус.

Усю ж ціну цим своїм нагородкам ця мерзота знає, але худобинське марнославство нестримне

3 коментарі:

  1. Оце й є насправді ярмарок справжньої ганьби України! Вони не воїнів ЗСУ на передку нагороджують - вони цих злодіїв та хабарників тищенок нагороджують! Більшої ганьби Одещина не знала!

    ВідповістиВидалити
  2. Жывотные((( Свиньи((( Особенно на последней фотке похожи, льоха и кнур(((

    ВідповістиВидалити
  3. Ананьївський9 грудня 2023 р. о 15:59

    От же ж папуаси місцевого розливу! І наш Кефір там теж щось отримав. Мабуть, чергову медальку) П'яничка кончений.

    ВідповістиВидалити