вівторок, 18 квітня 2023 р.

Как ныне сбирается вещий Олег отмстить хитроумным хазарам

Місто ощасливив своїм приїздом видатний гей, перепрошуємо, конкретний підорас із партії "Єбануті Сектанти" Льошик Гончаренко.

Ну брудний піар це головна справа життя приголубленого Льошика, тож, звісно, нафоткався на дві сраки огірків.

От, наприклад, цікава фотка сходження апостола на групу товаришів.

Опаньки, на ній нема головного міського єесівця Олега Янчевського. Тобто, навіть нікому непотрібна Костюк є, а Олега Івановича немає.

Олег Іванович на машині кола навколо нарізав, але на "свято життя" так і не був запрошений.

Але ж нагадаємо, що це головний депутат у фракції "ЄС" у міськраді! І такий ігнор! Вождь був не в настрої?

Ну зрозуміло, що зараз усі сили єбанутих сектантів кинуті на передвиборчу кампанію Софи Ходюк. Яку хочуть зробити чи то головою об'єднаної громади чи міським головою. (Тут вже полум'яний привіт Серьйожі Паламарчуку!)

Але як так лоханувся Янчевський, після того, як на минулих мерських виборах команда Льошика відпрацювала на Пітака, а не на кандидата від своєї партії?

Звідки довіри прибуло?

Причинами такого публічного приниження є декілька моментів. Перше, Міша Шмушкович дуже невисокої думки про розумові здібності Олега Івановича, що він неодноразово висловлював у вузьких колах. І у ЄС Янчевського узяли з відчаю, тому, що тоді ніхто не погоджувався мати з порошенківцями справи.

Друге, зрадників не любить ніхто. А Янчевський зрадив свого колишнього боса Анатолія Іванова, без допомоги якого навряд чи бізнес Олега Янчевського так довго би квітнув у нашому місті. Навіть такого непотреба як Міша Десятников до своїх планів залучив. Зрадив раз, зрадить вдруге і вдесяте. Кому ж така непевна особа потрібна?

Третє, у Олега Янчевського дуже непростий характер помножений на наполеонівські плани. А Міша і Льошик люблять покірних теляток на кшталт Таранюка чи Ходюк. Які готові йти на будь-які злочини заради Льошиного та Мішиного збагачення "за долю малую".

Тому Янчевському чітко вказали на його місце.

Ну так ось, Олег Янчевський, за прикладом свого великого тезки, вирішив помститися двом хозарам, Льошику і Міші.

Про план віщого Олега нашій редакціі усе відомо. Але хай це залишться сюрпризом для  Льошика і Міші.

Бо, як кажуть, попереджений, значить, озброєний. А цим двом антиукраїнським гнидам, які нищать наше місто і район, ми допомагати не маємо ніякого бажання

Немає коментарів:

Дописати коментар