пʼятниця, 30 липня 2021 р.

Неоформлений Майтала незаконно торгує персиками на проїзжій частині! ВІДЕО

Гомосексуаліст і кримінальник Юрій Майтала, який видає себе за громадського активіста, дуже любить тероризувати жіночок на міському базарі, буцімто вони торгують незаконно, буцімто вони неоформлені, буцімто їхня продукція не відповідає високим старндартам якості Майтали.

Майтала видає себе за праведника і законника. Викликає поліцію, аби зафіксувати на його наркоманський погляд порушення торгівлі.

І ось у минулу неділю Юрік Майтала вчинив те, за що він пекельно засуджує інших.

Разом із своїм хазяїном Русланом Божком, Майтала почав торгувати персиками в неналежному місці, на узбіччі вулиці, де торгівля заборонена.

Не знаємо чи наважився хтось купити сумнівні персики із немитих рук наркомана і пасивного гомосексуаліста, але тут є декілька інших цікавих моментів:

1) торгівля у неналежному місці, яке неоформлене як торгова точка, на проїзжій частині вулиці

2) Майтала неоформлений на роботу, відповідно не має права торгувати і скоює злочин

3) аніяких документів на товар не було, він незаконний і має бути конфіскований

4) порушення санепідемічних норм, і відносно товару і відносно медичних довідок у продавця

Добрі люди помітили це порушення і зафіксували його, після чого отримали погрози від хазяїна Майтали Руслана Божка, що є кримінальним злочином.

Добрі люди зробили офіційну заяву в поліцію з приводу цього інценденту, факту незаконної торгівлі та порушень правил торгівлі. 

Але подільська поліція, яка так оперативно завжди реагує на кожен виклик Майтали, чомусь на цю подію не приїхала. Хто ж таки кришує злочини Майтали у поліції? Чи, дійсно, Майтала поліцейський стукачок?

Майтала ганебно втік, що для нього є поведінкова норма, після того як його правопорушення було зафіксовано на відео. Але встиг почути про себе багато "доброго".

Юрік так оголодал, що змушений вже не наркотою торгувати, а персиками. Скоро зимою сніг продаватиме.

Також ми підозрюємо, що ця безпринципна істота саме тому й тероризує торговців на ринку, аби витіснити їх і зайняти їхнє місце, облаштувавши там незаконну торгівлю для своїх хазяїв. Такий собі моська на побігеньках у криміналітету.

Це інцендент, правопорушення!, яскраво свідчить що кожне слово цього укуреного покидька є брехнею!, під яким би соусом він не брехав.

А от до поліції є питання: чому, коли Ю.А.Майтала зриває квіти на міських впорядкованих клумбах, наносячи збитки громаді своїми хуліганськими діями, і цей факт висвітлюється у подільських засобах масової інформації, Майтала не притягується до відповідальності? Чому коли Майтала займається незаконною торгівлею і цей факт зафіксований і заява подана, на Майталу не відкриваються провадження? Чому коли Майтала веде незаконну відеозйомку приватного життя містян, незаконне слідкування за ними поліція не реагує на це?

А нашим читачам ми пропонуємо подивитися відео, де блідий і переляканий Майтала скоює злочин. Дивимося і насолоджуємося:

Також вважаємо, що ця наша публікація має стати для поліції приводом порушити кримінальне провадження проти нечистоплотного брехуна і злочинця


6 коментарів:

  1. дурням закон не писаний

    ВідповістиВидалити
  2. Видать полиции выгодно иметь таких майтал на службе - держать людей в депрессии из-за их бессилия добиться справедливости

    ВідповістиВидалити
  3. Непотоплюваний Майтала - воно ж не тоне :)

    ВідповістиВидалити
  4. Этот поц ещё и персиками торгует? Кто у этой обезяны неумытой купит?

    ВідповістиВидалити
  5. Гандон вибачте. Як людей чморити ні за що і знімати з либою на рожі то він може, а як самому відповісти за незаконну торгівлю - соплі жує. Побачите він ще по смітникам невдовзі буде лазити.

    ВідповістиВидалити