понеділок, 25 травня 2020 р.

Фрейдіст Майтала! Ясновидящий наркоман!

Наркоман і кримінальний рецидивіст Юрочка Майталка уявив себе великим фрейдістом, а також доктором Лайтманом із серіалу "Обмани мене".

Прокуривший усі мізки наркоман узявся читати правду по обличчях і рухах людей і розтовкмачувати іхні думки "похлеще" дідуся Фрейда.

На цей раз жертвою наркоманських посягань стала журналістка телеканалу "ПіК" Вероніка Капустянська, що працює під творчим псевдонімом Вероніка Паліту!

Її досвідчений наркоман Майтала звинувачує у неадекватній поведінці, натякаючи на вживання наркотиків (нещодавно він звинуватив у цьому начальника Окнянської поліції Сергія Чепіля) а також у нестримному еротичному потягу до гостя телевізійної студії Олега Янчевського, відомого у місті бізнесмена і мецената.

Майтала звертає увагу на те, як Вероніка тримає авторучку, натякаючи на підсвідомі дії еротичного характеру, ну просто брудна кончена тварюка. Але досвідчена у цих діях, оскільки сам неодноразово робив це різним чоловікам. Тут, ми теж трохи фрейдісти!, діє принцип "Вор кричить: тримайте вора!"

Брудна смердюча худоба Майтала звинувачує жінку у безвідповідно веселому настрої. Сам же Майтала буває веселим тільки після вживання наркотиків, тож його бісить коли люди життєрадісні без наркотиків. Причому настільки гарний настрій у людей бісить Майталу, що він не може стриматися і виливає потоки бруду на жінку і журналістку.

Оскільки, як ми сказали вище, ми теж трохи фрейдісти, спробуємо почитати по обличчю Майтали, коли він виходить у прямий ефір.

Майтальчик говорить так, наче у нього повний рот каші, або гімна! Це випадковість? Ні. Випадковостей не буває.

Це його підсвідома звичка і бажання проявляються.

Справа у тому, що Майтала, до того як став громадським пасивістом, говорив завжди з хуєм у роті. Це єдине, коли йому дозволяли говорити. Тому в нього і напрацювалася така манера, яка стала його другою натурою.

Також Юрчик завжди мріє про хуй у роті, навіть коли знімає свої відео. Він уявляє., що безпосередньо робить міньєт чоловікові і при тому щось проголошує своїм глядачам.

Юрчику подобається, що публіка, яка дивиться його висери навіть не уявляє, що він зараз із хуєм у роті. Це додатково збуджує наркомана Юрчика.

  На знімку видно два відтопирені великі пальці, які Майтала намагається засунути собі у рот!

І ось збоченець, злодій і наркоман Майтала привселюдно ображає жінку-журналіста і її гостя в студії. Із його смердючої пащеки ллються в ефір потоки бруду і еротичних марень, які цей анальщик намагається видати за аналіз.

За цей сюжет наркомана Майтала заслужив, принаймні, по пиці! Лишати такі образи від скунса неможливо!

Будьте людьми! Не будьте як Майтала!

3 коментарі: