суботу, 16 листопада 2019 р.

Як Левицький вбив свого батька, аби трахатися із своєю матір'ю!

Колись один із Котовських Партизанів, колишній міліційний опер, розповів загону історію розслідування одного вбивства пенсіонерки підлітком-дауном із неблагополучної родини. Пенсіонерка його підгодовувала, підліток почав вимагати горілки, вона відмовила, він її вбив і пограбував.

Коли опергрупа прийшла його затримувати до будинку, де він мешкав, двері були незачинені, вони зайшли і побачили, що він трахав свою матір. Оперативники були у шоці. Хлопець почав скиглити, щоби ййого не били.

Це був відстало-розумовий підліток, який жив без батька із безвідповідальною матір'ю.

А от коли 45-річний юрист, колишній співробітник міліції, живе зі своєю 65-річною мамою, яка має власний бізнес і утримує його, згідно його декларацій, що це, як не прояви збочення і маніякства?

Причому цей збочинець-маньяк називає себе громадським активістом і переконує усіх, що захищає правду? Чи потрібна громаді Подільська така правда?

Хтось хоче аби ця правда Вєталя Левицького, а маньяк-збочинець, що має сексуальні стосунки із своєю матір'ю саме Левицький!, панувала у нашому місті? Чи не потрібно очистити наше місто від такого збоченця, який ще на додаток працює на мафію на посаді професійного кляузника?


З матір'ю він трахається давно, ще коли його покійний батько жив з ними. Одного разу Олександр Олександрович Левицький застав свою дружину у ліжку разом із своїм сином Віталієм, коли вони займалися сексом. Був гучний скандал. Левицький побив свого батька інваліда.

Потім було розлучення. Левицький з матір'ю виселили батька-інваліда у напівзруйновану халупу на Михайлівці. Аби Вєталь-герантофіл міг продовжувати сексуальні стосунки з рідною мамою.

При тому, Віталій Левицький часто навідувався до батька, бив його, бив шибки в його оселі. Усіляко знущався над рідним батьком. Про історію Олекандра Олександровича Левицького ви можете прочитати за оцим посиланням http://ukot.net/news/neodinokij_pensioner_nuzhdaetsja_v_pomoshhi/2013-09-11-1915?fbclid=IwAR2t4uwmPLzndDtfwDaT27RydkeRzSlbsvlWCN4oTXjxcUpx8AAibsPyrV8

Батько, не винесши тягот такого буття і постійних знущань та мордування від сина, помер. А Левицький використовує цю халупу для сексуальних розваг із матір'ю. Те, що там жив батько збуджує маньяка.





Геронтофіл-маньяк Левицький живе постійно із своєю матір'ю і періодично із 60-річною торговкою Наталією Рязановою, він імені якої він пише усілякий бруд у фейсбуці.

Левицький, на замовлення іншого збоценця мафіозі Ігоря Чорного, сколотив банду кляузників, які тероризують місто. Що характерно, туди увійшли тільки маньяки-збоченці: торговець валютою Міша Десятников, пасивний гомосексуаліст і наркоман Юрій Майтала, підар, який згвалтува і вбив дитину (навіть не будемо називати це осоружне ім'я), наркоман Фролов, який б'є дітей і дружину і держава взяла їх під захист, Максим Скулько.

Ці збоченці вигадують різні звинувачення мешканцям Подільська і розсилають їх по усім інстанціям. Пише усі ці вигадки маньяк Левицький, мабуть, після секса з мамою, а підписують Десятников, Майтала, Фролов, Скулько, Рязанова, Іллїн.

Їх сміливо можна назвати організованим злочинним угрупуванням (ОЗУ) маньяків-збоченців.

Люди добрі, подільчани, ви маєте знати, хто мутить воду у нашому місті і на чиє злочинне замовлення. Ви маєте знати, кому не можна подавати руки і з ким не можна мати справ.

Люди добрі, подільчани, не можна бути байдужими, не можна терпіти зло поруч, бо рано чи піізно воно торкнеться і вас.

Ми надали вам інформацію про стан речей, тепер вибір за вами.

П.С. Також ми звертаємося до правоохоронців з вимогою звернути увагу на діяльність цього злочинного угрупування і покласти край їхнім злочинам і саботажу

Немає коментарів:

Дописати коментар