неділю, 15 вересня 2019 р.

Традиції гомосексуалізму у сім'ї Майтали

Традиції гомосексуалізму у сім'ї Майтали виявляється родинні і передаються у спадок.

Як виявилося гомосексуалістом був батько Майтали, Анатолій. Тому Олег і Юрій Майтала були зроблені пальцем. Їхня матушка просто ввела сперму собі у отвір пальцем.

Але гени дали про себе знати, тож першим проявив потяг до гомосексуалізму старший брат Олег. Він довго провокував однокласників, роблячи їм різні підлянки, поки вони не згвалтували його. Олег дуже зрадів цьому, і більше з цієї стезі не звертав.

Потім старший брат залучив до гомосексуалізму молодшого брата Юрія. Неповнолітній Юрій вже в той час був наркоманом і грабіжником, тож подєльніки іноді пойобували його, але, так би мовити, на "широку дорогу" гомосексуалізма Юрія Майталу вивів саме старший брат, Олег, кончений пєдік.

Щоправда, порепаний немитий Юрій спочатку не користувався популярністю у підарасів, але потім йому спало на думку окурювати себе індійськими благовоніями, щоби від нього не дуже смерділо, і його природні отвори стали востребувані у середовищі місцевих і одеських підарасів.


Обидва брати-гермофродіти вступили у секту крішнаїтів, знаючи, що кришнаїти практикують гомосексуалізм у своїх ритуалах. З тих пір більш вправний у міньєті Олег залишився в Одесі обслуговувати високопоставлених одеських крішнаїтів ротом і очком, а молодшого Юрія прислали на допомогу голові Подільського осередку ЛГБТ Ігорю Чорному для просування ідей гомосексуалізму в місті Подільськ. Оскільки незважаючи на усі потуги сраки і їбла Ігоря Чорного справи з популярізацією мужелоства у Подільську йшли кепсько.

Крішнаїти розраховували, що свіжа ацетонна кров Майтали надасть руху ЛГБТ в Подільську розмаху. "Гомосексуалісти (опущені підори) захищають простий народ" - таке вони вигадали гасло.


Тим більш, їхня впевненість грунтувалася на тому, що Юра Майтала отримав значний досвід пасивного гомосексуалізму перебуваючи у тюрмі, де усі в'язні знали його під іменем "Юля". Дівчинка Юля Майтала завжди працювала натхненно. Усі туберкульозники були вдоволені.

Таким чином сімейні гомосексуальні традиції Майтал намагаються поширити на усе місто. Цьому сприяє збочинець Вєталь Левицький, якому жінки, крім пенсіонерок, не дають, і він вирішив переключитисяя на гомосексуальні стосунки. "Спочатку, - каже Левицький, - попрактикуюся на порепаному Майталі, а потім буду жити з Філіпом Кіркоровим. А брати Майтали будуть їбати одне одного". Отаке воно збочене і хворе на голову створіння Вєталь Левицький, який вбив рідного батька.

Тож ми звертаємося до усіх містян із застереженням: Майтал від гомосекуалізму вже не вилікувати, він у їхніх генах. Але парафінитися спілкуванням із гомосексуалістами Майталою, Левицьким, опущеним підором Чорним - не варто.


Мода минає, а справжні християнські цінності залишаються. Бережіться, бо ви того варті!

1 коментар: