середу, 24 квітня 2019 р.

Як пасивний педераст Гарік Чорний намагався своїми гріхами торгувати

Після того, як доходи від контрабанди, наркотрафіку і рейдерства перестали текти в кишеню Гаріка Чорного, цей шелудивий пес змушений був відправити працювати на посаду клерка свого сина люстрованого прокурора Серьожу, продавцем в автомагазин невістку Карину і на панель у дом престарілих дружину Галку. Ну й сам підсмоктував за гроші.

Але на звичний розкішний образ життя міньєтом не заробиш. Гарік майже все продав з хати і чесав рєпу, що би ще продати? Честь, совість і очко він продав ще в молодості, тож вирішив Гарік продати свої гріхи. Єдине, що в нього лишилося.

Комбінацію вигадав хитромудру і під вибори. Побіг у штаб Порошенка і запропонував свої послуги по дискредитації штабу Зеленського у Подільську.

Мовляв, усі знають, що я пасивний педераст і наркоторговець, я піду влаштуюся у штаб до Зеленського, скажу "Вова я навічно ваша!" а потім ви розвінчаєте їх! Скажете, що, ось у штабі Зеленського працюють колишні корумповані чиновники влади Януковича, до того ще й наркоторговці і пасивні підораси! А я чесно повинюсь, та, мовляв, я такий, смокчу за гроші, і порох виграє! "Порох потрібен країні!" - бив себе у груди перед Гончаренком підарас Гарік Чорний.

Ну отак вони у штабі Порошенка і розробили цю хитромудру комбінацію.

Але не так склалося, як мріялося!

Коли Гарік припер свою смердючу молдавськими хуями жопу до штабу Зеленського, він наштовхнувся на сувору відсіч!

З особливою жорстокістю і цинізмом його пиздив Саша Кучер, піп-растрига московського патріархату і потомственний сєпар! У Саші самого гріхів за душею на три пекла, а тут - конкурент! Хоче до Зеленського приліпитися!  Звичайно, і мідноволоса політична тушка Вихованка когітки у мармизу Ігоря Чорного запустила. Згадала, що про це просив її Володимир Олександрович Осіпов. Як тільки заходить у наше місто чергова партія, її одразу очолює професійна тушка Оксана Вихованка, ненадовго, звичайно, до першої ревізії і перевірки на ай-кью, але накрасти завжди встигала. А тут хитрий щур Чорний намалювався, теж, мабуть, покрасти хоче!! Плювала вона на нього, плювала поки слина на закінчилася.

Словом, відпиздженого і обмоченого Гаріка Чорного останнім фінальним копняком Саша-растрига виштовхнув із штабу Зеленського.

Отак провалилася афера Чорного продати свої гріхи і дискредитувати штаб Зеленського своєю сумнівною біографією.


Тепер Гаріку лишається приєднатися до Галки і удвох орально обслуговувати бадьорих пенсіонерів у домі престарілих за чечевичну похльобку.

А штабу Зеленського почиститися від тих щурів, що наперед Гаріка туди пролізли

6 коментарів:

  1. ну майтала це відомий підорас, і підмиває він очко Чорному в основному губами. Разом із Левицьким і Десятниковим. Але ці підораси не розуміють, що покарання невіднворнє. Хай накопичують гріхи

    ВідповістиВидалити
  2. Смерть пидарасам! Почему они не в тюрьме? Почему Чорный и Майтала ходять улицами нашего города? Где полиция, где прокуратура?

    ВідповістиВидалити
  3. Блядь какой поц этот Черный. Всегда им был и никак не уймется. Реально только пиздюлину понимает.

    ВідповістиВидалити