пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Відбили грамотні підсумки у мера!

Завершилося опитування: "За що Нацгвардія вручила грамоту меру Котовська Толіку Іванову?"

Підсумки не здивували, бо ставлення котовської громади до розумовиих, моральних та політично-проститутських поглядів мера КотовськаАнатолія Іванова відоме усім і не приховується ніким, крім  двох його сраколизів, солодкої парочки сєпарських бурундуків Войцеховської і Плахотного. (Вони теж, потайки регочуть над цим чудом у пір'ях, зневажають його у п'яних розмовах, плюють йому на спину, але, за лакейською звичкою, - потайки)

Іронічне виключення, відповідь, що Нацгвардія вручила Толіку-Ноліку грамоту за гарні оченята, мабуть, дав анонімно сам Анатолій Іванов. Старезний нарцис бомбезно вважає свої совинні оченята верхом естетичної краси і головним надбанням людства за всі історію очної ортопедії. Впевнені, що нікому, крім нього, не могло спасти на думку таке, хіба, що професору Ломброзо у хвилини найбільшого натхнення.

Відповіді, "за непричетність", "за невтручання", "за те, що не завважав" вважалися опитуванними вірними, але недостатньо влучними, тобто, недостатньо точно характеризуючими розумовий і моральний стан мера-сепаратиста.

Отож відповідь "за дебілізм помножений на сепаратизм" набрала 90% і перемогла із гірким для подальшої долі поки ще два місяці мера відривом.

Що можна з цього приводу сказати нам, коли народ свій вибір зробив?

Хочете щоби вами правив ще 5 років дебіл і "сєпар"? - Вибирайте Іванова!

Хочете, щоби комунальні тарифи були ще вищими? - Голосуйте за Іванова!

Хочете, щоби дороги нашвидкоруч латалися раз на 5 років перед виборами? - Віддайте свій голос Іванову!

Хочете, щоби вас у вашому зруйнованому російським "Градом" домі грабував і катував російський окупант? - Поцілуйте в сраку Іванова!

Або ставайте гідними людьми, і скажіть "Геть з крісла!" ошуканцю, що грабував місто на посаді мера 27 років! І дайте йому добрячого копняка за усі ці 27 вкрадених у нас роки!

Немає коментарів:

Дописати коментар