суботу, 16 травня 2015 р.

Як боєць Добровольчого Батальйону ОУН Янгол тролив голову Одеської облради Шмушковича!

16.05.2015, що примітно у суботу!, голова Одеської облради Шмушкович М.В. приїхав до міста Котовськ де за підготовленим сценарієм і масовкою мав отримати 3 тони фіміаму і покурити його сидячі в президіумі.

Але йому довелося попітніти й понервувати у цей віхідний день, оскільки на це офіційне збіговисько завітав боєць Добровольчого батальйону ОУН Янгол, він же журналіст Олександр Ярошенко.

Коли, після солодкоголосих речей і похвальби колишнього ідейного регіонала Шмушковича вкупі із кульгавою качкою і колишнім меркантильним регіоналом мером Івановим, перейшли до формату "питання-відповідь", Шмушковичу стало непереливки.

На відео ви почуєте і питання, і відповіді і оцінити затхлу атмосферу ревізіонізму і реваншизму у залі наповненій колишніми регіоналами, які щиро ненавидять Україну. Люди які хлопали шмушковичому "Дєди воєвалі!", і мовчали коли він засуджував російських окупантів, що вбивають і катують наших громадян.

Зауважимо лише, що у відповідях Шмушковича нічого нового не прозвучало, ретранслював свої минулі хворобливі виступи перед телекамерами.

Також він розповів, що сподівається, що георгієвська стрічка, "цей чудовий символ", колись обов'язково повернеться в Україну.

Й далі пропагував, що червоний прапор - це прапор перемоги (мабуть, не знає, що єдиний прапор Перемоги в Україні - це червоно-чорний)

Словом, молодий одеський політик, член блоку Петра Порошенка, забув, або не знає, що у країні точиться війна і подібні метафізичні вольності і дитяче фрондерство виглядають у цій ситуаії аморально і блюзнірством.


Тобто, як ми впевнились, два нерозлучних друга О. Гончаренко і М. Шмушкович продовжують й далі заробляти гроші собі політикою на життя.

Сподіваємося, ця синекура ненадовго.

Немає коментарів:

Дописати коментар