пʼятницю, 25 липня 2014 р.

Рішення Тіньової мерії Котовська - у життя!

На виконання Указу Президента України 856/2008  “Про заходи у зв'язку з Днем пам'яті жертв голодоморів”, виходячи з історичної та топонімічної доцільності, яка будується на засадах виховання патріотично-налаштованої молоді, Тіньова мерія Котовська підготувала ПРОЕКТ перейменування топонімічних назв міста Котовська.

Відповідно до положення «Про порядок вирішення питань адміністративно-теріторіального устрою Української РСР" від 12 березня 1981 року, перейменування населених пунктів здійснюється Верховною Радою України за поданням обласних рад, до подання подається рішення відповідної місцевої ради щодо перейменування населеного пункту, прийнятого з урахуванням думки громадян.

Оскільки Тіньова мерія Котовска складається виключно з представників громади міста, репрезентує її повний соціальний зріз, Тіньова мерія Котовська Ухвалила винести від свого імені на засідання виконавчого комітету міської ради проект перейменування міста Котовськ, а також проект перейменування назв вулиць в Котовську.



В разі саботажу міської влади чи зволікання з рішенням щодо цього питання, а відтак і Указу Президента України — залишаємо за собою право звернутися до Комітету Верховної Ради з питань дільності місцевого самоврядування, та віце-прем”єр-міністра Олександра Гройсмана особисто.

Згідно з висновком юридичного відділу Тіньової мерії Котовська, даний документ відповідає всім юридичним вимогам і є з правничої точки зору таким, що юридично зобов”язує його розглянути.

http://kotovsknn.blox.ua/2014/07/Rishennya-Tinovoyi-meriyi-Kotovska-u-zhittya.html

Немає коментарів:

Дописати коментар