понеділок, 3 липня 2023 р.

У Подільську за вимагання і рекет затриманий відомий кримінальник-рецидивіст! Далі буде?...

30 червня 2023 року, дякуючи доблесній Подільській поліції, дякуючи доблесній Подільській Службі Божій України, дякуючи невідомим доброзичливцям із числа місцевих патріотів Подільського району під керівництвом доблесної Подільської прокуратури, був розкритий  важкий кримінальний злочин і затриманий за підозрою у його скоєнні порепаний кримінальник-рецидивіст. 

Харі Крішна, Харі Рама в хату!

                              Пусте, Юрєц! Ані Крішна, ані Рама, ані Вішну злодюжкам не допомагає!

І хоча слідство триває, у деякі підробиці, зроблені завдяки нашому журналістському розслідуванню, ми наших шановних та неперевершених читачів можемо посвятити! Припідняти завісу за краєчок і показати, які масні та бридкі черв'яки ще повзають по нашій Подільській землі!

30 червня у нашому місті був схолений і задокументований на місці злочину за статтею 198 Кримінального Кодексу України вимагатель, рекетир та шантажист Ю.А.Майтала..

Ота недолуга істота Майтала вимагав у директора одного із комунальних підприємств міста Подільськ платити йому щомісячну кримінальну данину у розмірі 25 тисяч гривень У разі відмови погрожував сторювати і публікувати на своєму каналі в ютубі відео в яких він буде поливати держслубовця брудом, також буде подавати на нього безчисленні заяви у суд, поліцію та інші правоохоронні органи. Тобто, комунальний чиновник буде не вилізати із судів і допитів у поліції, життя його перетвориться на жах, на пекло.

Але чиновник, якого намагався шантажувати наркоман і липовий громадський активіст Юрік Майтала, виявився людиною сміливою і громадськи відповідальною, і через певний час після погроз (а саме 30.06.2023р.) Майтала був прийнятий нашими доблесними правоохоронцями на отриманні грошей, які він намагався здобути шляхом вимагання, рекету та шантажу. Пастка заклацнулася. Усі процедури і докази у наявності.


Ця шалупонь Майтала наважився шантажувати не порушника закона, не зловживаючого бізнесмена, контрабандиста чи наркоторговця, а держслужбовця, посадовця, який, на думку і вимоги Майтали, мав десь знаходити 25 тисяч гривеньі віддавати їх Майталі за своє спокійне життя! Нагадуємо, це відбувалося у червні 2023 року, під час війни з росією!

Безумовно, деякі подільчани знають про 6 разів судимого рецидівіста Юрія Майталу. Наркомана Майталу судили за кражі, грабіж, розбій, угон автомобіля, мордування людей, кражі з проникненням в житло та по інших важких статтях.


Але згодом, пару разів відсидівши у тюрмі, завдяки порадам подєльників, Майтала знайшов собі інший кримінальний промисел, інші кримінальні схеми, завдяки яким він продовжував грабувати людей. Вірніше, був прийнятий у банду (ОЗУ), яка цим промишляла.

Для початку цей кримінальник на якому ніде тавра ставити оголосив себе громадським активістом, блогером, захисником прав людей (тих, яких він усе життя грабував!)

Потім знюхався із шайкою шантажистів і судових кляузників Левицький-Десятников-Чорний і став відсвічувати для них мордою.

Ця шайка вже багато (щонайменше 12!) років вимагала у людей (переважно держ та комунальних чиновників) гроші, і з того і жила.

Наприклад, колишній перший віце-мер Татьяна тоді ще Понепалюк зловжила чималенько гроше на встановленні пластикових вікон у клубі Залізничників. Левицький зайшов на сайт, де вона, від імені мерії, купувала ці вікна і побачив, що вони коштують втричі дешевше. Розголосу піднімати не став, а прийшов у кабінет віце-мера і почав шантажувати і погрожувати. Танічка Агєєва, тоді ще Понепалюк, відлюнявила стільки, скільки Левицький хотів. Потім між ними розпочалася плідна співпраця. Таня працювала на цю банду "наводчицей".

Але були такі, хто не погоджувався платити. Ось тоді банді і знадобився Майтала (бо Левицький і Десятников - патологічні боягузи!) Який мав знімати відео буцімто про гріхи певних людей. За допомогою цих відео шантаж посилювався.

Але банда від безкарності розперезалася. Вони більше не шукали зловживань, шантаж став для них "чистим мистецтвом"!

Тепер вони шантажували усіх. Десятников ходив по ринку і вимагав гроші з торговців, погрожуючи судовими кляузами і перевірками відповідних інстанцій на підставі його скарг, Майтала робив це у комунальних підприємствах, Левицький строчив безкінцеві брехливі доноси в усі вищі державні органи влади.

Ми завжди попереджували наших читачів, що "вор прощенный - это вор развращенный". Але деякі політичні діячі вирішили, що подібний нелюд Майтала і його зграя їм згодиться для просування їхніх політичних та комерційних інтересів. Моральний рівень подібних політичних ошуканців нижче плінтуса на їхніх морозильних складах. Зокрема, творимий Майталою безпредєл гаряче вітав дехто Олег Албанський, більше відомий нашим читачам як Свиня Албанський. Він скрізь таскав порепаного злодія Майталу із собою, платив йому гроші, і навіть дарував дорогі подарунки: мотоколесо, аудіо та відео апаратуру, оргтехніку, смартфони та різні гаджети (про що Майтала вихвалявся у своїх відео!).

Майтала навіть рекламував магазини Албанського. Мовляв, яке смачне морозиво, якщо купите його буде вам щастя: можете виграти велосипед! От я вже виграв мотоколесо!

Ет, Олег, краще б ти почтальона Пєчкіна за велосипед свої магазини рекламувати запросив! Той, хоч не судимий. І до цукерок ласий, а не до наркоти.

Тож Майтала, звичайно, безпредєльщик і нелюд, який катував людей, коли був тітушкою, але він не винахідник, і навіть не організатор цієї злочинної схеми грабежу. А лише звичайний учасник, вершина кримінального айсбергу. Тим більш, Майтала, який здатен тільки мєлочь по кишеням тирити, і белькотіти потік каналізаційної свідомості у камеру з ротом повним гімна, не міг  надати цій схемі такого розмаху.

Насправді, розмаху діяльності цього організованого злочинного угрупування (ОЗУ) надав Свиня Албанський.

Свиня, як трюфелі, відчуває рилом запах неоподаткованих грошей.

І злочинна схема Левицького-Десятникова-Майтали була розширена.

Коли Албанський прийшов до влади, він почав віджимати бізнес по усьому місту. Усі бізнесмени або віддавали йому бізнес, або ділилися ним. Також він обклав податком у свою кишеню усі комунальні підприємства міста.

Як це робилося? Як це вигадав Албанський? 

На прийом до ТВО мера Подільська Олега-Свині Албанського приходили із скаргами на діяльність певного закладу Майтала і Левицький, скарги були на діяльність тих підприємств до яких у Албанського був корисливий кримінальний інтерес. Подавали ці ошуканці скаргу, Свиня Албанський кивав, розводив ратицями: змушений, як ТВО, перевірити скарги народу! І починав пресували комунальщиків на регулярні відкати!

На тих, хто попри шантаж відмовлявся платити, Майтала із Левицьким знімали брудні відео, звинувачуючи людей у бозна чому!

Таким же чином Свиня Албанський намагався прибирати і своїх політичних конкурентів та опонентів!

Тобто, діяльність банди  досягла свого піку, коли у неї крім організатора (Левицький), виконавця (Майтала), з'явився ще й високопоставлений можновладний замовник злочинів - Албанський.

І ця кримінальна рекетирська діяльність і надалі б квітнула махровим квітом, як би їм на дорозі не трапився відповідальний чесний чиновник.

Нашій редакції, та й багатьом у місті, відомо про непрості, навіть погані, стосунки між Албанським і цим чиновником (ім'я якого в інтересах слідства ми розголошувати не можемо!) який відмовлявся у розмовах з Албанським брати участь у злочинних схемах Свині.

І тоді на стіл була викладена козирна карта - безпредєльщик Майтала!

Дурник Майтала прийшов до чиновника і почав йому погрожувати своїми відосиками. Чиновник звернувся до правоохоронців. Була спланована блискуча спецоперація. Майтала затриманий і задокументований відповідно закону.



Але виникає багато питань. 

Перше, об'єктивність і непідкупність Подільського суду під величезним сумнівом (Гроші на підкуп подєльніка у Албанського є! Бо дуже не хочеться йти паровозом! А свідчення про те що Свиня Албанський несамовито намагається витягти Майталу у нас у наявності. У наступних публікаціях ми наших шановних читачів ознайомимо!) Суддя Олег Івінський радо понавідкривав купу безглуздих справ по скаргам цих очевидних пройдисвітів і професійних кляузників. О.Івінський завжди мило і позитивно ставився до їхньої діяльності.

Друге, чому так довго злочинна діяльність цієї банди, яка практично ніколи не приховувала своїх намірів, і про які знало усе місто, лишалася для правоохорнців непомітною?

Третє, наші земляки невже вам очі замуляло і ви не можете відрізнити праведне від грішного, Божий Дар від яєшні та х...й від пальця? Під виглядом захисту прав подільчан ця вічно обдовбана наркотою потвора швендяла вулицями міста і створювала конфлікти, заходила в державні і комунальні установи, а їй ніхто, крім окремих осіб, не давав відсічі! Усі сподівалися, що Лихо перейде з мене на Тихона, з Тихона на Олега... ну й так далі? Так не буває: гангрена ненаситна, вона пожирає усіх! Попри ваші уявлення про себе, ваш соціальний статус, вашу стать і сімейний стан! Ви відмовлялися писати заяви на нього, намагалися відкупитися, аби жити спокійно. Ще раз наголошуємо: так не буває! Беріть приклад з цього громадськи відповідального чиновника!

Ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ і загін Котовських Партизанів любимо усіх, хто шанує себе і захищає Україну на усіх фронтах!

П.С. "Всьо ето хорошо, хорошо...", як казав товаріщ Саахов, але давайте "зрєть в корєнь", як закликав Козьма Прутков



П.П.С. Шахрай Левицький зовсім не підтримав, кинув, свого друга і подєльніка Майталу, не з'являвся на суди, нічим не допоміг, просто зник, зашухерився. Отакі стосунки у цій банді. На гоп-стопе вместе, на шухере - врозь! Отака вона - кримінальна дружба! Просто використав дурника, з висушеними від 36 років наркоманії мізками, Майталу



1 коментар:

  1. А де інвалід на голову, невдаха адвокат Тіора? Він допомагав Майталі, а тепер обісрався. Чому по ньому не має кримінальних справ. В інтернеті писали як він вбивав людей й відмазував бандюків.

    ВідповістиВидалити