середа, 19 липня 2023 р.

Міжнародні новини

У місті Палермо, столиці італійської провінції Сицілія, відбулася презентація ресторану "La Familia", який належить сину відомого сицілійського мафіозі і бариги Ольжіо Свинячіні.

Як писало раніше видання "Ла Партижане", цей ресторан був побудований на вкраденій у сицілійської громади землі. По факту незаконної забудови порушено декілька кримінальних проваджень. Але наглий мафіозний безпредєльщик Свинячіні продовжує накручувати собі тюремний термін. 

18 липня 2023 року він влаштував презентацію ресторану "La Familia", куди були запрошені представники інших впливових мафіозних сімей Палермо і усієї Сицилії, а також поважні люди міста. Були серед запрошених гостей були і представники правоохоронних органів. Мабуть, ті, хто сидить на зарплаті у хрещенного батька Ольжіо Свинячіні.

Мета цієї презентації проглядає очевидно. Свинячіні хоче замазати у своєму злочині якомога більше поважних людей. А також намагається легалізувати злочинним чином зведений об'єкт.


За упирями, які прибули до ресторану, наглядали італійські карабінери. Крім функції охорони заходу і масового спупчення людей, вони ще вели спостереження і фіксацію усіх, хто приїхав вшанувати дона Ольжіо Свинячіні з його новим грабіжницьким мародерським кримінальним проектом.

На святковому збіговиську були присутні сім'ї Борзіні, Таталья, Свиновезе, Кнурліоне, Стадніні, Лупашоне, Тищенсконе, Мазуріні та інші.

Сицилія буде вільна від бариг і мародерів! Віва Сицилія! Комісару Катанні слава!

4 коментарі:

  1. Це у префектурі Черемушньовині міста Палермоськ цей ресторан збудовано?)

    ВідповістиВидалити
  2. Його, як Аль Капоне за несплату податків? Бідна його бухгалтер)))

    ВідповістиВидалити
  3. Цезарю цезареве, Свині свиняче. Албанський знахабнів і розперезався. Куди дивиться Служба Божа? Там новий керівник. Сподіваємося він не піде стежкою попередника і не буде сосати у свині хуй за гроші. Амінь.

    ВідповістиВидалити