пʼятниця, 28 липня 2023 р.

Поліцейські Подільського відділку плюють на розпорядження обласного очільника Івана Жука і продовжують переслідувати журналістів!

Тракторист Свиня Албанський не дає слова людині з філологічною освітою! Куди котиться світ! Скоро усі захрюкаємо!

На черговій сесії міськради трапився ганебний інцедент, який з подачі Свині Албанського створили депутати і поліцейські Подільського райвідділку поліції.

Євген Волкунович, поліцейський перевертень, напав на журналіста Олександра Ярошенка (друга Янгола).

Оце відео опублікував на стоїй сторінці у фейсбуці та на декотрих інших ресурсах український журналіст Олександр Ярошенко. Він грунтовно розкрив тему злочинів Подільської влади під час війни, але ми хочемо зупинитися саме на попранні свободи слова подільськими поліцейськими. Подивіться відео, воно цікаве, а потім ми вам розкриємо деякі нюанси, які викликають огиду і жах, але чомусь не стають причинною покарання нечистоплотних поліцейських.

Нагадаємо, ми вже писали про це, що на представленні нового кервника Подільського відділку поліції Олега Івановича Жуковського, керівник обласної поліції Іван Васильович Жук порадив новому керівнику відповідально працювати із ЗМІ. У своєму зверненні до нового керівника поліції району Іван Жук наперше, підкреслюємо наперше!, звернув увагу свого підлеглого на необхідність ретельно, щільно і активно співпрацювати із ЗМІ та журналістами, які мають висвітлювати для громади роботу Подільськоїполіції. І вже на тому засіданні його наказ був порушений одним із подільських поліцейських.    http://kotpartizanen.blogspot.com/2023/07/blog-post_12.html

З тих пір сталося декілька нападів і перешкоджань журналістській діяльності з боку подільських поліцейських.

То як мають журналісти висвітлювати роботу місцевої поліції?

Ось у останньому нападі на нашого колегу і побратима узяв участь поліцейський Євген Волкунович.

Як нашій редакції  стало відомо від безпосередніх учасників подій поліцейський Волкунович увірвався у залу засідань міськради одразу після початку дискусії на тему незаконності дій Свині Албанського. Мабуть, стояв піддверима і підслуховував. Бо навіть з першого поверху прокуратури він би добігти не встиг.

Виникає логічне запитання: що робив під дверима сесійної зали Подільскої міськради у робочий час поліцейський Волкунович?

На нашу думку, він був запрошений чи особисто Албанським чи його клевреткою Оленкою Чуприною. Швиденько викликали по телефону, коли дізналися про прихід Янгола на сесію.

Та хіба вони йому начальство? Хіба він має виконувати їхні накази у свій робочий час? Мчати, висолопивши язика, "по мановєнію" їхнього пальця?

Тим більш, за свідченнями присутніх він навіть не обдивився залу, а одразу кинувся на Янгола із погрозами, намагався схопити його за руки і витащити із зали. Хоча ніякої небезпеки Янгол для оточуючих не представляв і мав законне право знаходитися на сесії. Тобто, поліцейський Волкунович не тільки перешкоджав діяльності журналіста, але й порушив конституційні права громадянина України, які, як свобода слова, теж є беззаперечною цінністю. 

Така упередженість і агресивність по відношенню до журналіста свідчить про те, що Женю Волкуновича або простимулювали грошима, або підкупили чимось іншим солоденьким.

В Подільському відділку поліції вже давно склалося осяче гніздо ненависників свободи слова і ворогів цієї головної цінності демократичного суспільства, поліцейських-перевертнів, вовкулаків, які плюють навіть на накази власного начальства і продовжують переслідувати журналістів. І ніяким дустом їх з відділку не виженеш, ніякого покарання вони за свої злочинні дії не отримують. Кругова порука, яку не може розірвати навіть Іван Васильович Жук, керівник обласної поліції. Не ладно щось у Данському королівстві...

Вони, ці перевертні, забули, що саме завдяки роботі українських та іноземних журналістів, їхньому висвітленню подій на фронті, українські Збройні Сили, мають  Хаймарси, Леопарди та іншу сучасну техніку, з якою перемагають окупантів, поки ці "представники беззаконня" гріють свої сраки у теплих місцях.

Це вже не перший випадок нападу на журналістів у Подільську. І ніякого демократичної України ми не побудуємо, поки не припиняться напади поліцейських та інших осіб на журналістів.

Слава Україні! Смерть ворогам! Особливо тупорилим українським гнидам!


14 коментарів:

  1. Понятно, закрили рота журналісту бо знали, про що він буде говорить - а тема дерибану бюджета Подільська неприємна албанському

    ВідповістиВидалити
  2. Ганьба кишеньковим поліцейським, що прислужують меру-свині(((((((((((((((

    ВідповістиВидалити
  3. Ну Волкунович підставив своє начальство, просто плюнув йому межи очі. Нічого дивного. Женя ще та гнида і худоба. Здатен тільки бабульок торговок на ринку грошовим податком обкладати. Кусочник в ментовській формі.

    ВідповістиВидалити
  4. Волкунович просто гопота, ментовський безпредельщик. Думає, що держава дала йому зброю, аби він за допомогою зброї заробляв на людях!

    ВідповістиВидалити
  5. Там серед депутатів нормальних немає. ОПЗЖ, яка роздмухувала війну, досі сидить! Власючка та інші колишні регіонали. Цю срану міськраду розганяти треба.

    ВідповістиВидалити
  6. Да он лакей Албанского этот Волконович. Лижет жопу начальству всегда.(

    ВідповістиВидалити
  7. Пора вже в Подільському районі притягувати до коимінальної відповідальності за перешкоджання журналістській діяльності. Журналістом бути на Подільщини вже просто небезпечно!

    ВідповістиВидалити
  8. Этот Волкунович он просто мерзавец! Он столько зла мне и моей семье принёс!! Прикрываючись своим мундиром! Проклятье на его голову и тех кто его крышует!

    ВідповістиВидалити
  9. А чому поліцейський може безнаказанно беспрєдєльнічать? Вони за порядком слідкують чи навпаки((((((((((((((((((((

    ВідповістиВидалити