четвер, 4 травня 2023 р.

Зв'язок часів і карма героїв відновлюється. Манкурти налякані

Здається, нині актуально поміняти у відомій повстанській пісні слова "хлопці із лісу" на "хлопці із НАБУ".

Вони теж стають жахом для внутрішніх окупантів.

Пояснимо:

Вищий антикорупційний суд узяв під варту міського голову Одеси Геннадія Труханова у справі про розтрату понад 92 млн грн під час придбання адміністративної будівлі збанкрутілого заводу Краян.

Запобіжний захід для Труханова застосований у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення 13,42 млн грн застави. На виконання рішення суду обвинуваченого взято під варту в залі суду. Гоп-ца-дріца.

Одеський міський голова Геннадій Труханов у період з липня по грудень 2016 року спільно з іншими посадовцями Одеської мерії та представниками приватної компанії заволоділи коштами місцевого бюджету міста Одеси в сумі 92 млн грн. Корупційну схему, на переконання детективів, реалізовано під виглядом купівлі будівлі збанкрутілого заводу "Краян" за завідомо завищеною вартістю. В подальшому сплачені кошти планували легалізувати через підприємство з ознаками фіктивності, засновник та керівник якого, як встановило слідство, наразі проживає на непідконтрольній території Луганської області. 

Детективи НАБУ та прокурори САП стали на заваді цим планам, ініціювавши у грудні 2016 року накладення арешту на кошти, сплачені із місцевого бюджету Одеси.

А наразі довели справу й до арешту Гени.

Трохи зрушило. Рухаємось далі

П.С. А чи не прийшов час різати свиню, га?... Тобто, колоти, а не різати по шматочках

4 коментарі:

  1. Чи є де на Одещині нормальний мер, голова громади чи сільської ради? - то напишіть)

    ВідповістиВидалити
  2. Це добре, що і на труханова хлопці з НАБУ знайшли час! Тільки б судді не підвели - бо на кону шалені гроші й підступний гена

    ВідповістиВидалити
  3. колись була інфа, що його навіть інтерполу шукає (італійці) - та риба зірвалась з крючка(((

    ВідповістиВидалити
  4. Гена вкрав 90 млн, а застава тіко 13 - назначили б всі

    ВідповістиВидалити