понеділок, 29 травня 2023 р.

Рецидивіст Гарік Чорний продовжує нагло скоювати злочини!

Керівник і духовний лідер Подільського осередку ЛГБТ Гарік Чорний продовжує нагло порушувати закон, з презирством ставлячись до закону, до мешканців міста і до поліції.

20 березня 2023 року на нього був складений адмінпротокол про незаконне паркування і стоянку прямо біля стін Подільського відділку поліції. Це він зробив не соромлячись поліцейських відеокамер. Про цей злочин (порушення ПДР) наше видання писало в окремому матеріалі. Ось тут:  http://kotpartizanen.blogspot.com/2023/03/blog-post_20.html

І от не пройшло і півроку, як рецидивіст Гарік, скоює аналогічний злочин, нехтуючи показово і демонстративно усіма законами і нормами.

Сьогодні він припаркувався на тротуарі навпроти магазина АТБ, куди і попиздюхав. Порушив внаглу вчергове ПДР. Хоча біля АТБ є парковка для машин. Але Чорний хоче довести усім, що уєбанам закон не писаний.





Хоча вчергове усім довів, що він рецидивіст, і потребує профілактичних дій у вигляді піздюлєй.

Джип "Міцубісі Паджеро" номер ВН 3113 СВ вчергове порушує ПДР і створює затори на вулицях під час війни, поміху для людей у випадку евакуювання. Тож має бути відправлений на фронт для потреб Сил Оборони України.

А Гарік Чорний, який розповідає усім, що він незабаром стане головою Подільської районної військово-цивільної адміністрації, залякуючи людей і видурюючи у них гроші, має бути покараний за шахрайство, здирництво і створення фейкових антиукраїнських новин під час війни. Бо він є відвертим посібником російських окупантів

Немає коментарів:

Дописати коментар