середа, 31 травня 2023 р.

Кодимські діти - розмінна монета у злодійській діяльності ОЗУ Лупашка!

Мафія Лупашка продовжує нищити Кодимський край, Кодимську громаду!

Причому їхня злочинна діяльність відбувається в усіх сферах життя. І в економічному, і в політичному, і в соціальному, і в культурному і навіть над дітьми по селах глумляться!

Ця банда приндістровських сепаратистів влаштувала в Кодимській громаді пограбування і геноцид!

Ми вже писали у нашому розслідуванні про кримінальний беспредєл ближнього кола Сергія Лупашка. Зокрема, його пральної машинки і конвертаційного центру в особі Анатолія Ревенка  https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/10/blog-post_26.html

Але це виявляється кримінальний клан, який запустив свої щупальці на благо злочинного збагачення і підривної діяльності Сергія Лупашка. Бо брат Толіка Сергій Ревенко теж бере активну антиукраїнську і антидержавну діяльність у цьому злочинному збіговиську.

Ближнє коло Лупашка розтавлене придністровським бандюком на усі відповідальні посади у громаді.

Сьогодні на пабліках Кодимської громади з'явився допис пані Тетяни Митник про свавілля директора Грабівського ліцею Сергія Ревенка, брата схемщика і відмивача лупашківського бабла Анатолія Ревенка:

Таке ставлення до дітей і до своєї відповідальності за них є не просто обурливим і аморальним, а відверто злочинним!

Як цей нехлюй, розумовий неборака і хамло опинився на відповідальній посаді директора ліцею у Грабовому?

Відповідь очевидна: завдяки своєму родству із Толіком Ревенком і тим, що він є учасником організованого злочинного угрупування (ОЗУ) Сергія Лупашка. Яке захопило для грошового доїння усі комунальні підприємства комунальної сфери Кодимської громади!


Кому війна, а кому - земляків грабувати!

Хочемо відмітити, що зусиллями Подільської військово-цивільної райдержадміністрації почався наводитися лад з харчуванням у дитячих навчальних закладах Кодимщини, де ситуація була жахливою!

Так, Подільська військово-цивільна райдержадміністрація робить усе можливе, аби виправити ситуацію на краще, на відповідність стандартам.

Але чому у Кодимській громаді це щоразу має відбуватися під примусом?

Чому без копняка вони не працюють як слід?

Може вже треба міняти керівництво? Бо риба гниє з голови. А якщо ця гнилоголова риба ще й краде безмежно і всеохватно - то це вже не просто корупція і допомога окупанту у воюючій країні, а патентований геноцид українського народу!

Запантентував його Лупашко, звичайно, у кацапів.

П.С. Виявляється Сергій Ревенко не тільки чужих дітей ненавидить, але й своїх не любить.


Хоча діти, звичайно, чужими не бувають

2 коментарі: