понеділок, 15 травня 2023 р.

Світлі свята! Крокуємо у майбутнє

14 травня 2016 року наше місто було перейменовано і отримало назву Подільськ.

Назву, якою ми пишаємося. Ця назва базується на географічному чиннику. Наше місто лежить на Подільській височині. Ми географічно, історично та етнічно є подолянами, а не нащадками вурдалака Гришки Котовського.

Прийняттю цього рішення передувала достатньо сильна боротьба. Серед противників перейменування виділялася сім'я Понепалюків, зокрема, тодійшній віце-мер на довєрії Т.С.Понепалюк (по квоті БПП). Їхня протидія була потужною, але безглуздою. Адекватність перемогла.

Хоча Тетяна Степанівна потім з легкістю поміняла своє прізвище на Агєєва (враховуючи, що вона очолює місцевий ЛГБТ, це прізвище, мабуть, їй більше личить), а прізвище свого сина Романа з Понепалюка на своє дівоче прізвище Перлєй. Легендарних Понепалюків у місті майже не залишилося.

Також противником перейменування був клімовський холуй Юра Бондар, який пропонував перейменувати Котовськ в ... Котовськ. На честь якогось білоруського монаха, що у 19-му сторіччі жив у Білорусі, і про існування нашого міста навіть не чув. Але до навіженних пропозицій цього дуресвіта із партії "Єбануті Сектанти" (ЄС) ніхто не дослухався. Бо подільчани вже тоді знали ціну заяв цього регіоналівського продажного жополиза.

Ось як описує ситуацію з перейменуванням міста наш земляк Олександр Ярошенко (боєць-доброволець Янгол)

А ось на цьому відео ви можете побачити ті баталії, що розгорталися на робочих зустрічах стосовно перейменування міста:

Навіть собачка була проти шахрайських оборуток цих пройдисвітів і котячого імені для нашого славетного міста!

Слава Україні! Переможемо усіх! І зовнішніх окупантів і місцевих сепарів!

7 коментарів:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Прослухала відео з виступом Янгола,і розумію ,що х такими мізками як є у нього йому нема чого робити серед сволоти що сидить у керма .Просто пишаюся милозвучністью мови і промовою ,яка просто рве мозок.

    ВідповістиВидалити
  3. Хочеться подякувати бійцю Янголу за таке знання історії, любов до рідного краю, за гарну українську - такі люди повинні навчати нашу молодь, ділитись своїми знаннями - бо того навіть в інтернеті не знайдеш

    ВідповістиВидалити
  4. Янгол, один з небагатьох, хто вже багато років спілкується лише українською, доволі гарна вимова - респект, Олександре!

    ВідповістиВидалити
  5. Янгол красава! Влучно і по ділу!

    ВідповістиВидалити
  6. Колись цей Юрасик Бондар був моїм другом, а потім оббрехав мене за 2 копійки і ще й підставив, кончена наволоч і ригівська підстилка. У Віті Зуєва теж запитайте, як він оббріхував його і стучав ментам, що Вітя хоче провести у Котовську конкурс на кидання зіги! Хотів скотиняка щоби Вітю посадили, а він став на його місце поближче до Клімова! Одеські свободівці теж можуть багато розсказати про цього хуєсоса!(

    ВідповістиВидалити
  7. Юрочка Бондарь рыговский холуй и сепар! Поэтому он и хотел оставить комуняцкий Котовск, поэтому и выступал против Подильска. Громче всех кричал дайте Котовск. Ну и Понепалючка приплачивала. А за деньги Юрочка родную маму продаст. Пошёл в погранцы, ни дня не воевал, а потом на каждой торжественной встрече и празднике сидел в президиуме и ценные подарки от власти (Понепалючки) получал. Нравилась шкодливому коту такая масленица. Потом сидел без работы и пошёл в рембат, гайки крутить. Опять же сидел на третьей линии в боях не был. Своя жопа дороже родины. Зато по КЭТу любит рассказывать какой он воин. Позорник, жополиз и трус.

    ВідповістиВидалити