четвер, 23 березня 2023 р.

Невгамовний рекетир Свиня знову розпочав рекет комунальників!

Ми вже писали на сторінках нашого видання про те, як вор, корупціонер і мародер в.о. мера Олег Албанський створив шахрайську схему і примушував працівників усієї комунальної сфери міста віддавати частину зарплати у створений цим злодюжкою липовий фонд із сумнівними, неокресленими функціями і завданнями. Тобто, просто віддавати частину своєї і так невисокої зарплати до кишені Албанського і його подєльніків. А далі Албанський знає, що з грошима робити.

До нашої редакції надійшли численні скарги від вчителів та інших представників комунальних підприємств міста.

Ми провели журналістське розслідування і по результатах розслідування опублікували статтю.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/11/blog-post_21.html

Стаття мала широкий розголос і резонанс те тільки в Подільську і Подільському районі, але й в Одесі, у Києві, по усій Україні, у владних структурах, і відповідних правоохоронних структурах.

Далі була відома історія, що колишній військовий губернатор Максим Марченко, на відеонараді привселюдно вилаяв Свиню Албанського і заборонив йому брати побори з вчителів та комунальників. 

Але одразу після звільнення генерала Марченка, Свиня Албанський оперився і знову обклав барщиною комунальних кріпаків. Тим більш, що тепер для нього гроші збирає злодійка, колишня полум'яна регіоналка Натаха Альгердасівна Войцеховська. До того ж вона люта антиукраїнка, і пограбувати український народ, аби допомогти окупантам, їй завжди в радість!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/02/blog-post_28.html

Фонд "Коза Дженерале" був реанімований із небуття для злочинної діяльності ненажерливої Свині. Його директор і депутат міськради Максик Вакула знову на сви... на коні!

(Взагалі, то стара шльондра Натаха Войцеховська полюбляє молодих коханчиків. І Коваль, і Плахотний були набагато молодші за неї. Може там і з Максиком більш глибинні зв'язки, аніж просто злочинний комерційний інтерес?)

В контейнері на ринку, що слугує офісом респектабельного благодійного фонду "Коза Дженерале" ("Загальна Справа"), знов закипіла робота і запрацювали прінтер і ксерокс!

Ось які фількині грамоти, докази вимагання грошей у кримінальній справі!, примушують підписувати бюджетників, працівників комунальних установ міста:

Ну це чистий (брудний) рекет! Хворий на клептоманію Свиня Албанський не може зупинитися! Грабіжник ніяк не вгамується!

Ходить розповідає усім, що це він зняв генерала Марченка з посади військового губернатора Одеської області! І тепер у нього хуй по коліна!

Тільки вор, корупціонер і мародер Свиня Албанський не зрозумів, що якщо лайка на його адресу з боку Максима Михайловича Марченка закінчилась, то слідство у відповідних слідчих органах не закінчилось і не призупинилося.

Ми й надалі направлятимемо за відповідними адресами докази його злочинних дій.

Докази не горять!

А ви, земляки, будьте пильні! Ось вам тест на пильність:

П.С. Ну от зрозуміло, що загальна Натаха справа, то яка ж тоді вокзальна шльондра у них зліва? Припиніть публічну порнографію депутати! Вкрали собі по фалоімітатору і пиздуйте на почесну пенсію 

Немає коментарів:

Дописати коментар