понеділок, 6 березня 2023 р.

Окупантські символи у центрі міста Подільськ! Колаборанти не відпочивають!

Як відомо, ані в редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, ані в загоні Котовських Партизанів немає прихильників конспірологічних теорій. Але є набутий досвід пильності, уваги та викриття саботажників та прибічників "русского мира".

Не тільки відвертих і неприхованих агітаторів, як Юра та Натаха Войцеховські, Ігор Чорний та інші манкурти, але й тих хитрожопих, що намагаються крадькома розкладати яйці по усіх корзинах. Мета їхнього життя примножувати свої злочинним шляхом отримані статки, і намагання задля цього перманентно перебувати у владних структурах міста.

В одній з наших попередніх публікацій ми розповідали про те, що в.о. мера Свиня Албанський на початку ескалації війни забороняв співробітникам своїх комерційних структур публікувати патріотичні пости в соцмережах українською мовою. Бо дуже хвилювався, що влада зміниться і окупанти нанесуть шкоду його бізнесу. Усе, що було вкрадене непосильним трудом, може бути віднято.

Хто ж ще із кодли Свині Албанського намагається всидіти однією жопою на двох стільцях, і радо зустрічатиме окупантів? Хто готується до їхнього приходу і подає окупантам таємні знаки про лояльність?

У центрі міста, на вулиці Мельниченка, поряд із міським ринком, знаходиться автомийка, яка належить Валері Вакулі, найближчому другу Свині Албанського, його натхненнику і головному візирю.

Отак "креативно", мабуть, з подачі радника Юріка Майтали, Валера Вакула оформив фундаментальну вивіску над автомийкою.

Тобто, "В Акула". Підводний хижак і океанський контрабандист!

Хоча, насправді, то зображення не акули, а а панасіуса - акваріумної рибки, що схожа на акулу. Ну, як завжди, креатив від Майтали підкачав, лоханувся Валера! Ніколи не купуйте дешеві речі! Бо дешева рибка - погана юшка!

Але, ми звертаємо увагу усіх не сліпих, замість української літери "В" (Валера Вакула) власник автомийки чомусь схімічив на емблемі латинську літеру "V". І це в той час, коли російські танки і "Гради", із намальованою на них цією літерою, розстрілюють мирні українські міста і мирних громадян України!

Але йдемо далі: на рекламі цього закладу у центрі міста Подільськ, що належить Вакулі, ми явно бачимо не тільки літеру "V", але й літеру "Z", не менш гімняцкий символ кацапських окупантів!

Два рази помилився Валера?

Та навіть куля два рази в одне й те місце не влучає!

Ми неодноразово на сторінках нашого видання наголошували, що головну ставку у нашому місті і районі окупанти робитимуть на контрабандистів, тих, що у їхніх приндістровських васалів, а, відповідно, й у фсб на гачку. Що цих осіб треба нейтралізувати. Хоча б нейтралізувати їхній вплив на місцеву владу. Валера ж Вакула має колосальний вплив на прийняття рішень подільською владою. Можливо, вони такі зловмисні саме через це.

Наступний символ "русского мира" створив у Подільську особисто в.о. мера Олег Албанський своєю сракою. Також у центрі міста, у самому центрі прийняття рішень.

Подивіться, на що перетворився громадський туалет у міськраді за час правління Албанського!

Ну чистий символ росії! Кожен кацапський солдат, якщо зайде в нього, радісно вигукне: "Всюду родимую Русь узнаю! Я - дома!"

Бійці загону Котовських Партизанів готові свідчити, що поки містом керував Анатолій Іванов цей туалет виглядав охайно і не роздовбано! Але ж Іванов не був свинею.

Уявляєте, на що невдовзі перетвориться наше місто, якщо на своєму робочому місці, у межах свого офісу Свиня Албанський за рік створив такий срач?!

Звичайно, створювати у місті символи "русского мира" набагато легше, а колаборантам ще й приємніше!, аніж вирішувати проблеми міста.

Але тема акул проходить лейтмотивом через усе життя і діяльність банди Свині Албанського!

В Італії був впійманий і знешкоджений рідний брат Свині Албанського, теж акула!


Подільчани, як увесь український нарід, легко сприйняли у своїй уяві огидний окупанський гібрид "свинособака". А, виявляється, існує ще й не менш огидний кримінально-колаборантський гібрид "свиноакула"!

Світ бентежний і дивовижний! Слава Україні! Смерть ворогам! Наша перемога над нечистю невідворотня!

П.С. Той, хто несе злі помисли, не може принести людям добра. Відрізняємо зерна від кукеля, шановні земляки

Немає коментарів:

Дописати коментар