вівторок, 26 жовтня 2021 р.

В Кодимі працюватиме трактор куплений на гроші ФСБ!

Дива підприємницької еквілібристики демонструє керівник Кодимської громади Сергій Лупашко.

Усі ми знаємо, що він є громадянином невизнаної Придністровської Молдавської республіки (ПМР). Яка існує на гроші ФСБ росії. У Сергія там великий бізнес, який стимулює уряд Придністров'я.

Так ось кабінет міністрів ПМР виділив фірмі Лупашка 120 000 доларів на купівлю трактора і плуга. Звичайно, Лупашко купив його дешевше (вже нагрівся на ФСБ) але те що було після, то вже зальот! Зальот, Серьйожа! 

Лупашко через ланцюжок підставних фірм продав цей трактор Кодимській громаді! Вдвічі дорожче, аніж купив! (Тепер він нагрівся на кодимчанах! Добре бути головою громади!) Тобто, трактор Кодимська громада купила вдвічі дорожче його реальної вартості! Але зате знак якості від ФСБ!

У Кодимської громади є фсбешний трактор, а в кишені Лупашка є гроші! Усі в шоколаді, крім трактора!

Фірма "Рога і ратиці" і персонально Остап Сулейман Берта Марія Бендер-бей відпочивають, нервово та заздрісно курять у сторонці! Паніковський, який обіцяв усіх купити, продати, ще раз купити і знову продати, зняв перед Лупашком капелюха, зліг з інфарктом і вже не згадує ким він був у Києві до революції, бо побачив, ким є Лупашко у Кодимі після Революції.

Трактор в полі дир-дир, Сергій Лупашко за мир!

5 коментарів: