понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Скандал! Шок! Колишній комуніст, а нині депутат ПЕСівець, образив українських воїнів, бійців АТО! (ВІДЕО)

Сама тема така: у Подільської громади, завдяки приєднанню сел Липецьке та Олександрівка, зв'явилися вільні сільськогосподарчі землі, 1200 гектарів. Рішенням міськради першочергово вони мають бути надані на паї (2,25 г) учасникам АТО.

Але депутати фракції ЄС міськради, під головуванням і натхненням жуліка Олега Янчевського, користуючись тим, що мешканці громади не знали про цю подію, подали 60 заяв на отримання землі. Депутат Олег Янчевський подав навіть від імені однорічної онучки, а депутатка Вероніка Паліту (ЄС) подала від імені 6-річної доньки! Бариги недобиті! От ми уявляємо, а земля призначається для індивідуального заняття сільським господарством, як однорічна онучка депутата Янчевського буде із сапкою обробляти 2,25 гектари городів! І чи впорається з такою ділянкою 6-річна донька Паліту, бо у мами своя ділянка!

Ось тут про це:  http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/08/blog-post_27.html 

Причому депутати міскради від ЄС та їхні холуї вибрали найкращу землю і поряд. Тобто, вони хочуть отримати 135 гектарів поля? Навіщо?

Реакція Подільської міськради була адекватною: ця земля буде віддана АТОшникам, шукайте собі інші ділянки.

І тоді не витримали нерви у депутата від ЄС Володимира Колесника. Нагадаємо, що Колесник був депутатом від комуністів, потім депутатом від Партії Регіонів, потім керівником фракції Опоблоку, тепер це європеєць, порошенківець, депутат від ЄС. Дуже дивні метаморфози... Такі взаємовиключні ідеології, а депутат той самий. Може просто хитрожопий пристосуванець.

Так ось, коли депутат Віталій Драгомарецький осмикнув ненажерливих ПЕСівців, мовляв, ще АТОшникам землю не дали, чого ви репетуєте за свої паї? - Володимир Колесник, старий бюрократ, встав і образив воїнів АТО, заявивши, що вони ніхто, що він більше для України зробив, ніж воїни. Дивимося на цю потвору і його ротовий бруд!

Реакція присутніх депутатів була різною: Янчевський посміхається, киває і підтримує мразоту, теж дуже активно робить і депутат Вєрка Паліту, підтримує ПЕСівський активіст Леоньтьєв, індефірентно спостерігає депутат ЄС Запорожан. Обурення і огида від слів мерзотника Колесника видно на обличчі депутата Власюк Наталії Миколаєвни, обурений депутат Тарас Левченко, обурена перший заступник мера Олена Музичук, обурені депутати фракції "Слуга народу!", обурений Віталій Драгомарецький!

Але шавок, що вирішили відірвати земельки у громади, це аж ніяк не зупиняє.

Отак, виявляється, "Зелені", що всіляко допомагають АТОшникам, чомусь є погані, а порохоботи-ЄСівці, що грабують АТОшників на свою кишеню, є чомусь  нев...бенними патріотами!

Тільки в лавах цих ПЕСів, чомусь перебуває старий профспілковий комуняка і регіонал Володимир Колесник, який ображає і ганьбить АТОшників, а керівництво фракції ЄС, на чолі з шахраєм Янчевським, його підтримує!

Отаку бл...дську фракцію створили у нас політичні пройдисвіти Олексій Гончаренко і Михайло Шмушкович! Отак вони грабують тих, хто захищав їхні жопи на фронті, отака зневага і ненависть до українських воїнів!


Ця бл...дота сидить в Подільській міськраді, вибиває собі пільги, грабує людей і воїнів. Це усе в дусі дій Порошенка, його цуциків-лакеїв Гончаренка і  Шмушковича, які обікрали Одесу, а тепер обкрадають Подільський район, та їхніх місцевих сраколизів-шахраїв Янчевського, Колесника і Паліту, які вже не соромлячись ображають і проклинають українських воїнів!

Ганьба тобі, Янчевський! Ти показав свою справжю харю! Личина скинута, коли зайшла справа за гроші, коли з'явилася можливіть пограбувати мешканців громади! Ви ненажерливі худоби! На чолі з вашими хазяями: О.Гончаренко та М.Шмушковичем! І вашим верховним бидлом Порошенком!

А ти, старий перевертень Колесник, що побував в усіх партіях, мабуть, скоро від АТОшників дізнаєшся, чим люди, які ризикували своїм життям і здоров'ям за суверінітет і територіалну цілістність держави Україна, поки ти крав! кращі за тебе!

Звертаємося до подільських правоохоронців, звертаємося до усього народу України, звертаємося до побратимів АТОшників: треба поставити на місце цю потвору і мразоту!

Слава Нації!

Смерть ворогам!

22 коментарі:

  1. Мы втретимся с Колесником, пусть он нам это в лицо скажет, падаль комуняцкая! Тихо придём, тихо уйдём!

    ВідповістиВидалити
  2. Колесник любовник Майтали. Майтала пасивний педераст, а Колесник активний педераст. Вони вже певний час живуть разом.

    ВідповістиВидалити
  3. До влади пролазять безсоромні й жорстокі ділки - а порядні люди мовчазно спостерігають - так не повинно бути. Честь, совість, свобода - попираються на кореню - добрим людям треба бути активними - нас більшість, а правлять бал мерзотники(((

    ВідповістиВидалити
  4. З голови риба тухне: Порошенко, Гончаренко, Шмушковичу. А вже на містах
    - їхні, не народа, слуги - ячневський, колеснік, паліту - безчесні й безсоромні. Та якби не АТОшники, де б ви зараз були? - точно, не на громадських посадах - майте совість!

    ВідповістиВидалити
  5. Тварь йобаная! Ты кому это сказал, поганка? Ты лучше нас? Пидарас ты конченный!

    ВідповістиВидалити
  6. Комуняку Колесника, не на гілляку - просто в АТО послати, і вже потім дати кров'ю заслужений наділ землі

    ВідповістиВидалити
  7. Колесник, те що ти бігав-метався по партіям, то не є заслуга перед Україною - то ганьба!

    ВідповістиВидалити
  8. Люди, котрі воювали - вони повинні бути депутатами всіх рад - бо їх любов до України щира. Їм наша повага, шана, і земля, котру окропили своєю кров'ю!

    ВідповістиВидалити
  9. Ізвєрги ці Ячневський та Паліту - на однорічну і шестирічну дівчинку повісити по 2,25 га землі!

    ВідповістиВидалити
  10. Мы столько лет воюем, а эти пидары продолжают грабить страну, а теперь эта проститутка, этот барыга и этот комуняка решили еще и плюнуть в нас? Ребята давайте росхуячим их и ихни рестораны!

    ВідповістиВидалити
  11. Палиту молдованка которая вчера приехала из Липецкого отсосала Янчевскому и сразу стала депутатом. Борзая тупая порепанная молдованка. И это наши депутаты от ЕС?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Липецкое это у вас молдавское село?

      Видалити
    2. так це відоме старокозацьке село, яке потім було заселене молдованами з Мармарощини

      Видалити
  12. Депутати-рвачі - соромно за них перед хлопцями, які воюють, воювали. Простіть нас, бійці!

    ВідповістиВидалити
  13. Колесник ещё был в оппоблоке, был в прошлом созыве головой фракции оппозиционеров.

    ВідповістиВидалити
  14. Ти гандон сука скотина порівнюєш себе з атошниками? Йобана в рот худоба розчавимо тебе гниду нахуй!

    ВідповістиВидалити
  15. Да треба до вас у Подільськ приїздити, самі ви там впоратися не можете, якщо таке відбувається.

    ВідповістиВидалити
  16. Янчевский подлая сука который хочет только власти и готов за это дружить хоть с чертом. Он плюет в колодец из которого всегда пил и бизнес свой строил. Манкурт. А этот старый черт колесник всегда был вором и мудилой.

    ВідповістиВидалити
  17. Знайома розказує, що Мазур в Балті має з тестем 54 га, відібрав землі Пенсійного фонда, разом з туалетами. Ще має пару бізнесів у Польщі (то його діло), і кажуть в Криму дві вілли (мабуть тому він ходить до церкви московської). Інфа від його конкурентів. А цій жінці, коли з чоловіком взнали, що мають право на 2 га - була відповідь: немає в районі землі, шукайте по Україні

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То таки є правда. Ми по цих матеріалах зараз працюємо. Дякуємо Вам за інформацію.

      Видалити
  18. Твари конченые, особено янчевский и эта малолетка паспарту!

    ВідповістиВидалити