четвер, 21 жовтня 2021 р.

Маленький дякула!

Знайшли на просторах інету:

"Дімочка Ярош не перестає бити рекорди цинічності і блюзнірства! До Дня захисника України на Одещині він знову нагородив "токсичних". Перший: "чорний лісоруб", який винищує ліси Півночі Одещини, другий: злочинний мент, звільнений з міліції, за те, що у розпал російсько-української війни повісив у себе в кабінеті портрет Дзержинського, і третій, це, взагалі, за межами добра і зла: найвідоміший "регіонал" Одещини, рейдер, рекетир, фальсифікатор виборів, який влітку 2015 року офіційно заявляв, що колорадська стрічка - це чудовий символ, який повернеться в Україну, і що "дєди воєвали!"

І, головне, усіх за "державницьку позицію"!

Але, здається вимагати у Яроша совісті, все одно, що у бика - молока!

Яке їхало, таких і здибало!"




Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: вручати подяку Міші Шмушковичу, ненависнику українського народу, це за межами добра і зла! Це виходить за будь-які рамки для українського націоналіста! Вручати подяки дрібним рейдерам і бандитам теж не гарно

І у якості бонуса:


4 коментарі:

  1. З ким і за що вони борються всі ті, що на фото?(((

    ВідповістиВидалити
  2. Да... обличчя української революції не радують...

    ВідповістиВидалити
  3. Костин элементарный кидала и мелкий жулик! Такой себе Остап Бендер. Стыдно Дмитрию Ярошу таких людей к себе в команду брать. Ещё стыднее награждать всяких Шмушковичей и этого Бабенко из БЮТа! Проверять надо заслуги и биографии а не верить аферисту Костину!

    ВідповістиВидалити