середу, 27 жовтня 2021 р.

Ковід-терорист безчинствує у Подільську, навмисне заражає людей!

Відома у Подільську шельма, кримінальник Юрій Майтала захворів на ковід. В понеділок 25 жовтня Майтала на ютубі показав усім свою довідку із позитивним тестом на ковід, хоча за усіма сиптомами він знав, що хворіє на ковід ще раніше.

Після цього Майтала вийшов на вулицю, швендяв без маски. Купував у бабусі біля "Молодьожки" молоко, нахилявся до неї за пляшкою, давав їй гроші, словом, наражав бідну нещасну бабусю на захворювання ковідом!, потім ще блукав вулицями, спілкувався з людьми, що не знали, що він хворий на цю небезпечну епідеміологічну хворобу.

Небайдужі мешканці громади подзвонили в поліцію, і зробили заяву, що Майтала навмисне заражає людей ковідом-19. 

І для цього були усі підстави. Рік тому в одному із своїх відео кримінальник Майтала заявив, що якщо він захворіє на ковід-19, то він почне заражувати оточуючих. Погрожував представникам міськради, правоохоронних органів та решті громадян, які його висушеним мізкам не подобаються.

Тож дуже вірогідно, що шельма приступив до виконання і реалізації свого плану! Що є кримінальним злочином (умисне зараження)

Це відбувалося у понеділок 25 жовтня. Поліція розпочала слідчі дії.

У вівторок 26 жовтня Юрік Майтала продовжив свої злочинні дії. Він знову швендяв без маски!!! вулицями міста. Був помічений на Черьомушках, в районі магазину "Копійка". Знову без маски. 

Небайдужі громадяни знову звернулися офіційно до поліції, вказавши на факт злочину, що Майтала втілює свідомо. Бо вже другий день поспіль знає, що він хворий на ковід-19.

Із цим діагнозом громадянин Майтала має перебувати або в лікарні, або на самоізоляції, але ніяк не швендяти без маски вулицями міста!

Поліція має затримати гр. Майталу та ізолювати його. Якщо поліція цього не робить, значить, будучи повідомлена про скоєння злочину, стає співучасником злочину. І буде нести відповідальність за розповсюдження пандемії у нашому місті!

Усі поліцейські у відділку привиті. Їх привили для того, аби вони безпечно виконували свій службовий обов'язок. А саме затримували та ізолювали від суспільства злочинців. Поки що громада цих дій не бачить.

Натомість, бачимо бездіяльність і повну зневагу до виконання своїх обов'язків. Такий собі поліцейський саботаж.

Захворів на ковід-19 і кримінальний подєльнік та сексуальний партнер Юріка Майтали Віталій Левицький. Не треба займатися сексом у позі 69 без презервативів. Не треба облизувати один мікрофон по черзі.

Гомосексуалісти хворіють на ковід-19 разом!

Також захворів на ковід-19 і їхній спільник Паша Паук. Він теж облизував мікрофон по черзі за Майталою і Левицьким.

Паук думав, що конспірація вбереже його від ковіду-19 і загальної помсти. Він помилився, перша частина покарання вже його настигла.

Шельма Майтала прилюдно публічно скоює злочин. 

Чи здатна Подільська поліція довести, що вони правоохоронці, а не лінтяї, "генії по зароблянню грошей", "кришевателі майтали" та співучасники злочину?

Ваня Гаца, где ты был? На Фонтане водку пил?

П.С. До цього хворий на ковід-19, і знаючи про свою хворобу, Юрік Майтала побував у банку, серед скопища людей, де він отримав гроші. У своєму відео Майтала у якості доказа демонструє гроші і банківський чек. 

Худоба відверто безчинствує!

П.С.С. Звертаємося офіційно до депутата О.Б.Албанського, аби він узяв справу про умисне зараження мешканців міста небезпечною інфекцією ковід-19 гр. Майталою під свій особистий депутатський контроль! Депутат Албанський має зробити звернення до правоохоронців про стан розслідування і контролювати це розслідування як депутат. Не тільки ж рибу і овочі по дитячих садках і школах Албанський має розвозити! Давай, слуга народу, депутат, рятуй громаду від умисного злочинця, якого ти ж і випестував!

15 коментарів:

  1. Як ізолювати двічі хворого майталу - в нього не тільки ковід, ще й головою проблеми!

    ВідповістиВидалити
  2. Просимо поліцію втрутитись - це дуже небезпечно, особливо для людей, що не можуть зробити щеплення, бо мають хронічні хвороби - на сам перед люди старшого віку

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо за огласку - такі люди повинні стати ізгоями, а вони ще й зухвало порушують правила поведінки в суспільстві

    ВідповістиВидалити
  4. Убить мало этого подонка!

    ВідповістиВидалити
  5. Надеемся они с левицким генерала семенишина заразили! Их лепшего друга и подельника!

    ВідповістиВидалити
  6. Та їх там цілий ланцюг ковідних !!!(((

    ВідповістиВидалити
  7. Ковід-Майтала-Левицький-Паша - подібне тугнеться до подібного...

    ВідповістиВидалити
  8. Тварь, скотина педерастическая! Сколько можна терпеть эту суку в городе? От него только беда всем! Менты вы совсем мышей не ловите? Только бабушек за семечки штрафовать умеете?

    ВідповістиВидалити
  9. Не, с майталой надо что-то делать!

    ВідповістиВидалити
  10. Это очень социально опасный субъект! Его надо изолировать от общества. Лучше всего в тюрьму. Сколько же он может безнаказано совершать преступления?

    ВідповістиВидалити
  11. Жесть ... он конечно с головой не дружит по полной программе ... в психушку его пора

    ВідповістиВидалити
  12. Ну як це... кончений наркоман має якісь громадянські права... закривати треба.

    ВідповістиВидалити
  13. То штрафували, за те, що без маски здорові ходили, а тут хворий - а ми повинні боятись і трястись, а поліця бездіє

    ВідповістиВидалити
  14. Почему этот преступник продолжает творить злочыны и никто его не посадит? Почему он свободно гуляет по городу заражает людей и это полицией считается нормальным? Кто будет нас простых людей охранять? За что мы платим налоги, содержим такой штат полиции? Когда они начнут работать, боротся с преступностью, с такими майталами? Мы живём в Украине, мы помогаем армии, а кто нас защитит?

    ВідповістиВидалити
  15. У всьому світі, ще до ковіду - давно- якщо хворий - носи маску. А в Україні - зворі зухвало чхають, дихають, заражають - а здорові, навпаки - в масках змушені ходити

    ВідповістиВидалити