пʼятницю, 8 березня 2019 р.

Подільська поліційна підарасня

Найпасивнішими й наймерзотнішими поліцаями-підорасами в Подільському ВП вважаються оці два ротоглоти:

Олежка Чебан, дівчинка і коханка Юрія Майтали


Та Ромочка Романенко, загальна давалка


Ромочка Романенко бере у рот в усіх підряд, не гребуючи вокзальними бомжами, а Олежка-молдаванюра Чебан - вірний, їбеться в очко тільки з Майталою.

Отака підерастія в Подільському ВП під керівництвом конченого алкоголіка Миколи Григоровича Піщанського


17 коментарів:

  1. Підараси, знаю обох, кончені реально підараси.

    ВідповістиВидалити
  2. Олег у меня сосал, все знают, что он хуесос. Теперь с Майталой? Докатился...

    ВідповістиВидалити
  3. Твари, как их земля носит!

    ВідповістиВидалити
  4. Олег Чебан вірна жопа Майтали, усі знають що Майтала пердолить Олега.

    ВідповістиВидалити
  5. Какие уроды внешне, наверно и внутренне маньяки. Набирают же в полицию таких вырожденцев.

    ВідповістиВидалити
  6. Админы вы же безосновательно обязываете и унижаете служащих! Вам должно быть стыдно и позорно! Вы реально позорите жителей города и всех украинцев своими глупостями! Просто позор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми нікого ні до чого не "обязіваем". Правду говорити не соромно, якою би страшною чи смішною вона не була. Ганебно використовувати службове становище поліцейського для незаконних злочиних дій. Це дуже ганебно, але чомусь вас це не турбує. Ганебно незаконно затримувати людину на вулиці, не пояснюючи причин затримки, але вас це чомусь не турбує. Ганебно погрожувати воїну, що захищав ваші дупи, але це вас чомусь не турбує. Ганебно бути гомосексуалістами у формі, але це вас чомусь не турбує. Вас турбує, що правда відкрилася. За нашою інформацією, друг Янгол мимоволі став свідком, як поліцейські Чебан і Романенко займалися протиприроднім сексом у службовому автомобілі. От звідки їхня агресія до нього і їхні незаконні дії. Отака у них служба

      Видалити
    2. «Обязываете», следует читать как «обзываете», это моя ошибка, автозамена сработала. Но если по существу, то вы как-то агресивно и унизительно отзываетесь о людях в форме! Я не знаю как эти два полицейских к вам подходили и как и кого «задерживали», но уверен, что если они нарушили законодательство, тогда они должны понести наказание согласно закону. А вам с Янголом, нужно как минимум показать факты о том, что два полицейских в Подольске, в служебном автомобиле занимались неприродным совокуплением, в противном случае вы просто пустомеля и безосновательно оскорбляете людей, ведь не для этого вы были участником АТО? Вы же другие цели преследовали когда шли добровольцем, вы же шли туда чтобы наше общество стало другим, цивилизованным, толерантным в том числе и к людям другой сексуальной ориентации, а не быть тупоголовым быдлом, которое поливает грязью других, унижает их и отвечает агресией на любые действия, в том числе и замечания к вам, прикрываясь свободой слова! Задумайтесь, я ведь вас уважаю, за то что в сложный момент вы рискнули своей жизнью защищая нас, но я вас не уважаю, что вы реально ничего не меняете, а только оскорбляете!

      Видалити
    3. А звідки ви знаєте, що ми були на війні? Про Янгола усі знають, а нас ви не знаєте. Хоча, якщо чесно, дві третини авторів КОТОВСЬКИХ Партизанів, дійсно, були на війні, але є серед нас і ті, хто там не був, але волонтерив. Ось ви не знаєте, що там відбувалося, а зауваження робите. Ми воювали за територіальну цілісність і суверінитет держави Україна, а також за те, щоби ви жили в мирному місті, могли заробляти гроші і утримувати вашу сім'ю, давати вашим дітям освіту. Ми не воювали за права гомосексуалістів у погонах і поліцейський беспредєл у місті. Ми не воювали за те, щоби поліцейські могли незаконно безпідставно затримувати мирних громадян, ображати наших воїнів-захисників, погрожувати їм, силою доставляти випадкових перехожих на примусове медичне обстеження. Ваші поліцейські порушують закон, творять безпредєл у місті, і вас це не турбує, а коли про них говорять, що вони погані люди, вас це дуже інтенсивно турбує... Права в нашому місті має тільки поліція? Ви вважаєте подібні дії поліцейчських цивілізованими і толерантними? Це лицемірство з вашого боку. Спочатку треба бути вимогливим до себе, потім до інших. І тільки ставши самим жертвою поліційного беспредєлу, можна знаходити виправдання для поліцейських, що творять злочини беспредєл та кругову поруку. І хоча ви пишете від чоловічого імені, наші лінгвістичні здібності підказують нам, що авторм коментарів є жінка, і ви, швидше за усе, працюєте в поліції. Що мають міняти журналісти? Їхня робота контролювати владу і викривати злочини. Що ми успішно в нашій редакції і робимо, витрачаючи свій час на таких покидьків-злочинців у формі, як Чебан і Романенко. У нас, поки що, немає владних повноважень, як у вас і у Чебана з Романенком, аби щось змінити. Будуть, ми з задоволенням розстріляємо і Чебана і Романенка. А поки усього лише стверджуємо, що вони злочинці, беспредєльщики і підораси

      Видалити
    4. Партизаны, не обращайте внимания на этот проплаченый бред, человек на работе ))) Спасибо вам за все что вы делаете, вы единственные чесные люди в нашем городе, мы хоть и молчим, но гордимся вами и всегда с удовольствием вас читаем! Кинул вам информацию про этих ментов на почту. С уважением подольчанин-патриот.

      Видалити
    5. Дякуємо Вам за розуміння і підтримку

      Видалити
  7. Олежка нежные губки )))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  8. Піщанський з балтського села, там його родичі до цих пір про цього засранця цікаві історії розповідають. Партизани, поїдьте запишить. Я маю записи. Удачі.

    ВідповістиВидалити
  9. Ромочка Романенко пасивний підар це усі у городі знають

    ВідповістиВидалити