пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Юрій Муйдала влаштував нову диверсію проти держустанов у Подільську!

Юрій Муйдала влаштував ДТП у центрі міста. Перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння (наркотики йому постачає, І.Б.Чорний) за кермом власного імпортного авто, Муйдала уявив себе ісламським терористом у кабіні пілотів "Боїнга". З криком "Банзай!" він намагався скерувати автомобіль на Подільський відділок поліції і особисто на Піщанського М.Г.





На знімках, зроблених кореспондентами КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, ми бачимо, що аварія трапилася біля магазина "Ельдорадо", у якому має свій офіс хазяїн Муйдали Гарік Чорний, керівник Подільського осередку ЛГБТ. Муйдала вийшов із кабінета Ігоря Чорного, де той торгує гумовими хуями і наркотою, отримавши чергову порцію наркоти, і вже встигнувши прийняти дозу.

Сівши за кермо автомобіля, Муйдало одразу уявив себе шахідом і в його запаленій уяві виникло обличчя ненависного Піщанського, добрєйшого дяді Колі. Заволавши "На Берлін! На мєнтовку! Скинути бомби!" Муйдала, думаючи, що він на висоті 7000 метрів над землею, намагався виїхати задом на зустрічну полосу, і отримав у бочину від вантажівки, що перевозила зеленку. "Мессери справа!" - заволав Муйдала і відключився, занурившись у наркотичний сон. При цьому частина зеленки із вантажіки потрапила йому на обличчя і одяг! (Будь-які пізніші інсінуації Муйдали, що його облили зеленкою якісь сторонні особи, не приймаються, як відвертий брєд сивої кобили і "позднєйшая вставка")


Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ неодноразово попереджувала правоохоронні органи Подільська про громадську небезпеку, викликану перебуванням на вулицях міста перманентно сп'янілого озброєнного наркомана Юрія Муйдали, а віз і нині там!

Ось маємо небезпечне ДТП! А если бы острым, а если бы в глаз?!!!

Двірники прибирають сміття з вулиць нашого міста, чому поліція не прибирає наркоманів-шахідів з вулиць нащого міста?

Чи цим знову мають займатися журналісти? Ми що платимо поліції за затриманих продавщинь, що продали комусь не тому пляшку пива?

Ми що будемо ризикувати втратою добрєйшого дяді Колі, якого намагаються вбити шахіди усього світу?!

Усе прогресивне людство повинно встати на захист дяді Колі!!! Дяде Коле быть!

2 коментарі: