неділю, 24 березня 2019 р.

Пригоди гастролера, або Ех, Вася, Вася...

"... – Так, – отозвался артист, – а простите за нескромность: откуда же взялись четыреста долларов, обнаруженные в уборной той квартиры, единственным обитателем коей являетесь вы с вашей супругой?

– Волшебные! – явно иронически сказал кто-то в темном зале.

– Так точно, волшебные, – робко ответил Никанор Иванович по неопределенному адресу, не то артисту, не то в темный зал, и пояснил: – Нечистая сила, клетчатый переводчик подбросил.

И опять негодующе взревел зал. Когда же настала тишина, артист сказал:

– Вот какие басни Лафонтена приходится мне выслушивать! Подбросили четыреста долларов! Вот вы: все вы здесь валютчики! Обращаюсь к вам как к специалистам – мыслимое ли это дело?

– Мы не валютчики, – раздались отдельные обиженные голоса в зале, – но дело это немыслимое.

– Целиком присоединяюсь, – твердо сказал артист, – и спрошу вас: что могут подбросить?

– Ребенка! – крикнул кто-то из зала.

– Абсолютно верно, – подтвердил ведущий программу, – ребенка, анонимное письмо, прокламацию, адскую машину, мало ли что еще, но четыреста долларов никто не станет подбрасывать, ибо такого идиота в природе не имеется, – и, обратившись к Никанору Ивановичу, артист добавил укоризненно и печально: – Огорчили вы меня, Никанор Иванович! А я-то на вас надеялся. Итак, номер наш не удался.

В зале раздался свист по адресу Никанора Ивановича.

– Валютчик он! – выкрикивали в зале, – из-за таких-то и мы невинно терпим!

– Не ругайте его, – мягко сказал конферансье, – он раскается. – И, обратив к Никанору Ивановичу полные слез голубые глаза, добавил: – Ну, идите, Никанор Иванович, на место!..."
                                             Михайло Опанасович Булгаков "Майстер та Маргарита"

З появою у нашому окрузі пройдисвіта Льошика Гончаренка фокуси стали нормою нашого життя. То він наобіцяє двом телепням коханцям з Київського партріархату побудувати їм церкву! То Льошик перетворює воду на вино! То Льошик власноруч за власні гроші будує дорогу Кодима-Балта! І ось тепер фокус-покус: нарешті підкинув грошенят не собі, а подільському Ніканору Івановичу у спідниці.


І розрахунок простий: ну хто ж повірить що один мільйон триста тисяч гривень (1300000) можна підкинути?!

А ось ловкость рук і нікакого мошенства!


Жіночка з роковим для Подільська іменем Таня, керуюча осередком "Приват-банку" у Подільську, стала жертвою Льошикиних фокусів-покусів.


Отак прийшли і сказали: "Здавайте валюту!"

І дивна історія: незаконна валюта в банку знайшлася, у вентиляції!

І незаконною валюти в державному банку виявилося на 1300000 грн.

Щоправда, чия вона не дуже зрозуміло, але є версія! Рука Кремля!


Тільки в Кремлі блюзніри-шатуни, що можуть підкинути валюту! Наші б патріоти просто роздерибанили!

Ми маємо фоторобот кур'єра, що привіз валюту з Москви:


Цей тип сумнівної зовнішності і політичної орієнтації роздавав валюту останні дні наліво і направо! Щоправда, чужу, але й цю він не визнає своєю!


Ще один підозрюваний, що нещодавно побував у Москві і теж мав змогу завести у Подільськ валюту ось:


Щоправда, йому обіцяли лише знижку, але підступні блюзніри-шатуни могли і валюту підсунути!

Ну й остання версія, що на днях валюту своєю визнає Ігор Чорний, керівник Подільсьского осередку ЛГБТ, пенсіонер на доверії, і буде намагатися через суд повернути собі валюту. Він працює на Опоблок і Селянську партію, тож валюти йому катастрофічно не вистачає на утримання двохрівневої квартири в Чудо-городе в Одесі. Він навіть відправив люстрованого сина з невісткою працювати. Ось і змушений був пуститися у фінансові махінації, торгувати валютою для Фараджева, але доблесні правоохоронці затримали його перший транш.


До того ж він схилив до злочинних дій свого колишнього співробітника Василя Ст-на.

 Ех, Вася-Вася...


Отакі пригоди і фокуси-покуси стали звичайним явищем у Подільську з появою на обрії місцевого життя пройдисвіта Льошика Гончаренка, який прагне стати народним депутатом на наступних виборах від нашого округу, але швидше за усе тікатиме в Ригу або Хайфу вже дуже скоро.

Принаймні, квитки в ці два чудові міста Гончаренко вже замовив

2 коментарі:

  1. А хто керуюча прихвата...чого не видно лиця? Прізвище в студію партизани

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В інтересах слідства прізвище не розголошується. Тим більш, незважаючи на те, що зливний бачок дуромская намалювала схему з десятком нібито злочинців, жодному з них не висунуто звинувачення чи підозра. Фото взято з інших інформресурсів, тож ми теж обличчя не бачили і упізнати не можемо. Знаємо лише, що в неї рокове для міста Подільська жіноче ім'я Таня

      Видалити