середу, 27 лютого 2019 р.

Вулицями Подільська швендяє психічно хворий наркоман з ножем!

Педрілкін-Майталкін, що видає себе за праведного кришнаїтського опущенца, насправді, є затятим наркоманом без довєрія.

Ця постійно занаркоманена істота блукає вулицями міста з ножем у кишені і погрожує тим, хто йому не подобається ( а цей критерій в наркотичному сп'янінні визначити важко! кожен може стати об'єктом наркотичної нелюбові Майтали) погрожує, що він буде його "валить"! (Відео буде опубліковано пізніше!) Зараз головне попередити мешканців міста про цю громадську небезпеку! Про наркотичного неадекватного гопника на вулицях міста!

Лицемір і блюзнір Майтала бреше навкруги, що він покінчив із вживанням наркотиків.

Але оце телефонне перехоплення КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ свідчить про зовсім протилежне! Майтала продовжує вживати наркотики! І в цьому стані від дуже небезпечний для мешкнців Подільська!


Про вживання Майталою наркотиків свідчить не тільки його безз'язна мова з відсутністю усіляких притомних сенсів, не тільки його сокумарники, але й його неадекватна поведінка.

Можливо, схильність до пасивного гомосексуалізма колись і стане домінантною в поведінці Майтали і витіснить із його поведінкового стереотипу агресивність наркомана на постійному приході, і тоді подільчанам стане безпечніше.

Але усе це залежить від його хазяїна Гаріка Чорного, який снабжає Майталу наркотою, і є керівником Подільського осередку ЛГБТ.

Ігор Чорний вважає, що поєднання гомосексуалізму і наркоманії є позитивним явищем, шляхом до Просвітлення, і навряд чи коли позбавиться своїх пагубних пристрастів і думок.

Тож "гамівна сорочка" і грати найкращий запобіжний захід для цих наркогомосексуалістів.

А поки хай неуважні і безпечні громадяни слухають, як Майтала, з подачі Чорного, бреше, що він покінчив із наркотою

1 коментар: