четвер, 21 лютого 2019 р.

Котовська місцева прокуратура, під керівництвом Віталія Мельниченка, викриває злочинців на потоці. Резонансні справи йдуть одна за одною

Котовська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту амфетаміну 35-річним мешканцем Подільська.

В рамках провадження 20 лютого прокурори спільно з працівниками Подільського відділу поліції провели обшук за місцем мешкання чоловіка.

Правоохоронці з’ясували, що наркоділок організував у помешканні лабораторію з виготовлення амфетаміну та тривалий час реалізовував «продукцію»  в Подільську.

Під час обшуку виявили та вилучили майже 2 кг різних прекурсорів для виготовлення амфетаміну, готову психотропну речовину, а також скляні колби, мідні стакани тощо.

Крім того в помешканні виявили зброю: 2 перероблених пістолети та більше 200 набоїв калібру 9 мм тощо.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Подільського відділу поліції за ч.2 ст. 307 КК України.




Від Котовських Партизанів:

Дякуємо усім працівникам Котовської місцевої прокуратури за їхню чесну професійну роботу. Громада бачить їхню роботу, їхню старанність у запобіганні розповсюдження злочинності у місті. Державний орган  виконує свої прямі функції. Це приємна рідкість.

Ми впевнені, що хлопці і дівчата з Котовської місцевої прокуратури теж отримують задоволення від класно зробленої роботи і пишаються цим.

Єдине, що хвилює, що слідство ведуть підпорядковані наркоману Анатолію Євладійовичу Конєвщинському, слідчі місцевої поліції. Та наркоман Конєвщинський зжере усі слідчі докази! А якщо йому, як завжди, допомогатиме його корєш Косой (Максим Максимов) то речові докази зникнуть у їхніх шлунках вдвіче швидше. Знищення речових доказів у кримінальних провадженнях то улюбленна "фєнєчка" злочинця Толі Коня. Воно просто тащиться від своєї безкарності і вважає своїх керівників лохами, а себе до хуя хитровиїбаним. Бо гребе з потоків, які йому не по їбальніку. І думає, що так буде завжди. Знахабніла від безкарності наркоманська худоба.

Є небезпека, що справа, як і решта резонансних, буде замуляна.

Смерть ворогам Нації!

Прес-служба прокуратури Одеської області

https://od.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=246004&fbclid=IwAR1a1v9ob0oo2HiINGgPC_XUbOgkxdlLrRmNe8WcF6cbXR12ScGMKkqgW_4

5 коментарів:

  1. Молодцi!!! Партизани,а Вас Кодима завжди читае.

    ВідповістиВидалити
  2. ФИО предпринимателя есть???

    ВідповістиВидалити
  3. Партизани, ми любимо вас. Ви справжні. Ви наші подільські герої!

    ВідповістиВидалити